2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی روتین دینیتون چیه⁉️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 51 پست
دقیقا مثل منیه مدت بود نمازمو نمیخوندم، از بعد جنگ شروع کردم شوهرم میگه ن ت ان ی اه و جاش وسط بهشت ...

نه اون که جاش عمق جهنمه .ولی حضور خدا پر رنگ میشه .ادما وقتی روی روتین میفتن خیلی بده .تلنگری لازمه ادم بیدار بشه 

رحمت به روح همه شهدای جنگ . انشالله همیشه امنیت برقرار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام حسن نمی‌دونم کدوم طرفن

🤦‍♀️😂

امام حسن رو همراه با امام علی و بقیه سلام باید بدی 

شما که به همه سلام میدی به امام حسن هم سلام بده 

تهشم بگو السلام علیک یا اهل بیت النبوة و رحمة الله و برکاته

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بمیرم الهی برا دلتتتت.تو بمباران شهید شدن؟میشه عاجزانه بخوام برا منم دعا کنی؟ ازدواجم جور نمیشه. دعا ...

انشالله عزیزم به همه خواسته هات برسی♥️

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

سلام. هرکسی باید یه برنامه رشد معنوی داشته باشه

منم چون کنکور دارم از این تلاشهای معنوی سعی میکنم استفاده کنم

ذکر استغفار نماز اول وقت😍 تفکر و ذکر کلا.

سوره واقعه شبها 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

🤦‍♀️😂امام حسن رو همراه با امام علی و بقیه سلام باید بدی شما که به همه سلام میدی به امام حسن هم سلا ...

نه خب همشون که یک جهت نیستن😬 یعنی واقعا نمی‌دونید ؟

چشم 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

جنگ اخیر

همنشین حضرت علی ع باشن

التماس دعا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

من شما رو دیدم دیگه خیلی امیدمو از دست دادم شماها جاتون تو بهشته که اینقد دعاو نماز میخونین 

من فقط نمازهای روزانمو میخونم بعضی وقتا حدیث کسا یا زیارت عاشورا یا سوره یاسین میخونم برام دعا کنین تا مثل شما بشم  من بیماری روحی هم دارم نباید شبها بیدار بمونم برای نماز شب 

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

قبلنا نماز میخوندم . سر وقت ‌ درست موقع اذان نماز شب هم میخوندم کلی دعاهای مفاتیح هم میخوندم ختم قرآ ...

خب این بده که یه کاری که سادست برات انجام بده درگیر مستحبات زیاد شدن خوب نیست بستگی به حال آدم داره برعکس واجبات 🌸🌸

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

هی همش میگم از فردا نماز میخونم ولی..

چگونه یک نماز خوب بخوانیم پناهیان متن سخنرانی گوگل هست، فکرمیکنم کمکت کنه⚘

من شما رو دیدم دیگه خیلی امیدمو از دست دادم شماها جاتون تو بهشته که اینقد دعاو نماز میخونین من فقط ن ...

اينطوری بگی من خیلی ناراحت میشم

هممون انسانیم

شما از کجا میدونی گناهای من طول روز بیشتر از شما نیست؟اینجوری نگین

ناامیدی حیله شیطانه واسه دوری از خدا

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید