2777
2789

منظورم طول روز جز نماز چيکار میکنین،

من شبا نماز شب میخونم با خدا حرف میزنم خیلی خوبه

صبحام سجادمو حیاط پهن میکنم نماز صبح میخونم زیارت عاشورام با صوت فرهمند میزارم و طلوع آفتابو میبینم،دردامو از یادم میبره

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

قبلنا 

نماز میخوندم . سر وقت ‌ درست موقع اذان 

نماز شب هم میخوندم 

کلی دعاهای مفاتیح هم میخوندم 

ختم قرآن و...

ولی الان هیچی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب، من صلوات برای یه شهید هم می فرستم هر روز خدا توفیق بده مدتیه

من همسرم شهیده،واسشون قرآن دارم ختم میکنم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

هی همش میگم از فردا نماز میخونم ولی..

منم نمیخوندم 

از وقتی جنگ شد شروع کردم .

واقعا استرسم رو کم میکرد وحالم رو خوب میکرد.الان با دخترم با هم میخونیم .اعتقادات مذهبی زیاد داشتم ولی نماز نمیخوندم .الان میبینم حالمو خوب میکنه . 

میشه بگی نماز شب چجوریه

عزیزم ۱۱ رکعت۸ رکعت نماز عادی ۲ رکعت ۲ رکعت جدا،یه دو رکعت شفع رکعت اول حمد و ناس رکعت دون حمد و فلق بهتره قنوت نگیری رکعت آخر یه رکعت یک رکعتی حمد ۳ تا توحید فلق و ناس،بعد قنوت تو قنوت هرچی از خدا میخوای به اضافه ۳۰۰ تا العفو ۷۰ تا استغفرلله ربی و اتوب الیه و دعا برای ۴۰ نفر