الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چون کنکور دارم از این تلاشهای معنوی سعی میکنم استفاده کنم
ذکر استغفار نماز اول وقت😍 تفکر و ذکر کلا.
سوره واقعه شبها
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
من شما رو دیدم دیگه خیلی امیدمو از دست دادم شماها جاتون تو بهشته که اینقد دعاو نماز میخونین
من فقط نمازهای روزانمو میخونم بعضی وقتا حدیث کسا یا زیارت عاشورا یا سوره یاسین میخونم برام دعا کنین تا مثل شما بشم من بیماری روحی هم دارم نباید شبها بیدار بمونم برای نماز شب
خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮 خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم
قبلنا نماز میخوندم . سر وقت  درست موقع اذان نماز شب هم میخوندم کلی دعاهای مفاتیح هم میخوندم ختم قرآ ...
خب این بده که یه کاری که سادست برات انجام بده درگیر مستحبات زیاد شدن خوب نیست بستگی به حال آدم داره برعکس واجبات 🌸🌸
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘