2777
2789

دکترا تقریبا مادرشوهرم و جواب کردن البته اون خودش اصلا قبول نداره و دائم از این دکتر به اون دکتر میره اما دکترا عملش نکردن اولا که شیمی میکرد حالش کمی بهتر شد اما بعد ۶ ماه دوباره رو به بدتر شدن رفت الان خیلی میخوابه خیلی لاغر شده البته گاهی هم سرحاله 

حالا مسئله ای که هست بی نهایت بداخلاق و بهانه گیر شده قبلا هم بود الان دیگه خیلی حتی بچه هاش هم به زور تحملش می کنن 

مریضای سرطانی همه آخرای عمرشون اینطوری میشن؟ البته معلومم نیست چقدر دیگه هم عمر کنه شاید یه سال دیکه یا حتی بیشتر هم عمرش باشه

چه انتظاری از بنده خدا دارید؟

مطب دکتر آدم واسع سرما خوردگی میره حال روحیش بد میشه

چه برسه به این وضعیت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی بداخلاق شده بود چون دیگه‌متاستاز کرده بود بی نهایت حالش بد میشد ولی ما نمیفهمیدیم 

صبوری کنید ک حسرت ب دل تون نمونه چرا بد تا کردید

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

من یکیو میشناختم شوهرش بنده ی خدا براش مثلا چیزی تعریف میکرد بخنده ولی اون عصبی میشد،چون میدونست میمیره و حوصله ی هیچی رو نداشت،انگار منتظر نشسته بود وقتش برسه ،چشم دیدن حال خوب بقیه رو نداشت ،من اینجوری حس کردم ،البته این خانوم میتونست درمان بشه پشت گوش انداخت نرفت سرطان ریشه کرد و فوت شد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خدا رحمتشون کنهاین وقتی بیداره انقدر حرف میزنه به همه تشر میره

چشاتو ببند ی لحظه فکر کن تا یه هفته یا یه ماه دیگه میمیری اخلاقت واقعا مثل قبله یا کلافه میشی؟

چشاتو ببند ی لحظه فکر کن تا یه هفته یا یه ماه دیگه میمیری اخلاقت واقعا مثل قبله یا کلافه میشی؟

من از مرگ نمیترسم دلبستگی هم به این دنیا ندارم 

اگر این خبر و بهم بدن تا جایی که میتونم حلالیت میطلبم و دعا می کنم خدا ببخشم 

اما از خدا میخوام تا بچه هام بزرگ میشن بهم عمر بده

این دوران که میگین حالش خیلی بد میشده تا وقتی که فوت کرد چقدر طول کشید

سه ماه 

اما سه هفته آخر ک الهام شده بود بهش حتی نمیتونستم دوتا جمله بدون دعوا باهاش حرف بزنم یا خواب بود غمگین 

من از مرگ نمیترسم دلبستگی هم به این دنیا ندارم اگر این خبر و بهم بدن تا جایی که میتونم حلالیت میطلبم ...

اینجوری میگی ولی وقتی باامید داری زندگی میکنی خبر برسه میمیری رشته های تعلقات آدم کم کم بریده میشه و این خیلی درد داره وگرنه مریض من چندسال بود ک از دنیا بریده بود 

اینجوری میگی ولی وقتی باامید داری زندگی میکنی خبر برسه میمیری رشته های تعلقات آدم کم کم بریده میشه و ...

نمیدونم شاید آدم تو اون حالت قرار بگیره فرق کنه ولی من فکر می کنم اگر همسن مادرشوهر باشم ۷۰ ساله و بدونم که تا چند وقت دیگه میمیرم فقط به فکر اون دنیام خواهم بود 

مگه ادم چقدر میخواد عمر کنه