2777
2789

ضد تعریق لامینین خوبه خیلی عالیه

مام داو هم عالیه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیار داو خوبه 

رکسونا صورتی هم قبلا داشتم انصافا عالیه 

هردو خوبن ببین بوی کدوم رو‌دوست داری خودت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داو بیشتر دوست دارم

ولی رکسونا هم میخرم  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

لامینین هم مامه یا اسپری بدن؟داو اسپریشو استفاده کردین؟

کرمه گلم لامینین 

اصلا بو نمیگیره بدن به زیر بغل بزنید 

داو فقط مام زدم

اصولا ادکلن میزنم و بادی اسپلش اسپری نمیزنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کرمه گلم لامینین اصلا بو نمیگیره بدن به زیر بغل بزنید داو فقط مام زدماصولا ادکلن میزنم و بادی اسپلش ...

شهد العسل و امتحان کردی؟ لامینین بهتره؟

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

کدوم رایحشون خوبه؟

داو گلابی و سیب و خیار

رکسونا سبز و صورتیش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من داو رو امتحان‌نکردم ولی نیوا رو بشدت به رکسونا ترجیح میدم دریغ از یکم عرق کردن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
شهد العسل و امتحان کردی؟ لامینین بهتره؟

نه امتحان نکردم

لامیینین عالیه شک نکن مخصوصا ابیش