2777
2789
عنوان

خواهرانه کمکم کنید لطفا

130 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید.

تاپیک های  قبلیم هست توضیحات دادم.

الان یک روز سین کرده هیچی نگفته 

به نظر شما چه کار کنم؟ 

من کار بدی نکردم ، می خوام برگرده بهم. نذر هم کردم خواهشمندم کمک کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعنی؟ دارم آب میشم . خانوادم کاش نمی دونستن. مادرم خیلی برام ناراحته تازه سعی می کنم بروز ندم. سر ...

خیالت راحت باشه من هیچوقت حسم اشتباه نمیکنه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

سلام گلم چیز بدی بهش نگفتی که ناراحت شده باشه؟

سلام مجدد من عذر خواهی می کنم ناخواسته دستم خورد به تماس، آخه دوباره هم تماس گرفتم مشغول بودید با توجه به اینکه گفتید خسته اید،  ذهنم درگیر شد. شاید هم قطع می کنید چون خسته هستید کاملا درک می کنم 

البته ناراحت نشید ازم، قصد بدی ندارم چون رابطه مون رو مقدس می دونم

آلان از ابجی فاطمه پرسیدم  فهمیدم که قطع کردید سو تفاهم نشه ببخشید کلا قصد نداشتم تماس بگیرم دستم خورد. اخه خسته اید دوست ندارم مریض بشید😊🫣

اینا رو روشون ری اکشن قلب زده ولی به بعد نه

شرمنده گوشیم قاطی کرده بود هی تماس گرفته میشد🤲🏻 منم هئیت هستم. اولش متوجه نشدم، گوشی تو جیب بوده چون رو صفحه شما بودم منتظر تون بودم , این اتفاق افتاده.

بنده دنبال حاشیه نیستم عذر میخوام

خیلی منتظرتون بودم ، اولش دل نگران بودم، بعد دیدم عکس مزار شهدا ساری( شهید علمدار و شهید صالحی ) گذاشتید، خیلی دلم شکست مگه چه کار کردم که لایق این رفتار بودم؟ من شما از طرف شهید علمدار میدیدم، هر چند شهید علمدار بد من گناه کار نمی خواهند. به امام حسین دنبال حاشیه نیستم ولی گفتم چه قدر روحیم شکننده است، نفهمیدم امشب هئیت چه کار کردم اصلا .چرا جوابمو ندادید؟؟؟؟

تماس میگیرم لطفا جواب بدید کار فوری دارم

تماس گرفتم 

من حالم اصلا خوب نیست ریختم بهم 

اگر یک درصد براتون اهمیت دارم لطفا جواب بدید😞

سلام مجدد من عذر خواهی می کنم ناخواسته دستم خورد به تماس، آخه دوباره هم تماس گرفتم مشغول بودید با تو ...

عزیرم اولا زیادی بابت یه مسئله کوچیک توضیح دادی و عذرخواهی کردی یکبار کافی بود بگی تماسی که گرفتم دستم خورد سو تفاهم نشه همین 

بعد اینکه نوشتی دلت شکست الان فک میکنه چون یه بار جوابتو نداده تونسته تورو بشکنه بدتر به خودش مغرور میشه شاید با خودش بگه مگه چیکار کردم که گفته دلم شکست 

بنظرم یکم خودتو زیادی کوچیک کردی همش خواهش کردی جواب بده و فلان خودتو اسیب پذیر نشون نده بذار صبور باش خودش بیاد سمتت الانم دیگه پیامی نده خودش میاد نگران نباش

عاشقم❤️