2777
2789
عنوان

امشب از دست جاریم ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 46 پست
اره خب هیچ کس از فردا ک خبر نداره تو اینجور مسائل نباید منتظر موند اتفاقا باید تعجیل کرد

درسته اينم درسي بود براي من حداقل

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تایپ کردم پست می کنم دیر میاد

مگ عكسه دير بياد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

روبروم کنار جاری بزرگه نشسته بود پاشدم رفتم کنارش نشستم گفت ریحانه جان خدا بد نده ببخشید من تماس نگرفتم گفتم حال روحیتون خوب نیست مزاحمتون میشم بد هنوز می خواستم دلداریش بدم دیدم فقط گفت خواهش می کنم پشتشو کرد بهم منم حرفو نصفه ول کردم خیلی کم اوردم چشمام پر اشک شد نگاه کردم دیدم نامزدم جریانو فهمید ربع ساعتی کنار جاریم نشستم روشو کرده بود اونور داشت درمورد کارای بیمارستان حرف میزد با جاری بزرگه یه موقع دیدم دست گذاشته روی دلش درد داشت گفتم ریحانه جا من بلند شم شما دراز بکش اذیتین دیدم جوابمو نداد که هیچ بیشتر پشتشم کرد بعدشم پا شدد از کنارم رفت منم رفتم کنار نامزدم نامزدم نگاه کرد بهم گفت کیفتو بردار بریم گفتم کجا گفت میریم خودمون امسب بیرون خودم دیگه فهمیدم ناراحت شده به هزار تا بهونه که کسی نفهمه کشوندمش بیرون گفتم برای چی بریم گفت جایی بخوان سر نامزدم عزت نزارن جای من نیست گفت الان داخل به ریخانه میگم مذرت خواهی کنه اذت منم کلی التماس قسم هیچی نگه من اصلا ناراحت نشدمو کلی باهاش حرف زدم بارداره حالش خوب نبوده تا تونستم بیارمش داخل دوباره دیگم اصلا حرف نمی زد همه فهمیده بودن میگفتن چطوری و فلان تا گذشت شام خوردیم موقع خداحافظی من بازم به جاری گفتم کاری چیزی بود خبرم کنه تو ماشین کلی با نامزدم صحبت کردم نره چیزی بگه منو رسنده خونه الان تماس گرفته میگه من به مادرم گفتم دفعه دیگه می خواین همچین رفتار کنین با نامزدم دعوت نکنن مادرشونم گفته کار ریحانه بد بوده ولی حالش خوب نیسته 

دیگه کشش نده 

نامزدت به حد کافی طرفتو گرفت خانوادشم فهمیدن مشکل از رفتار جاریه 

دیگه تماسی چیزی باش نگیر 

مهمونی هم دیدیش عادی رفتار کن مثل الان محبت نکن 

و کلا به نامزدتم بگو بیخیال شه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺