2777
2789
عنوان

امشب از دست جاریم ناراحت شدم

1487 بازدید | 46 پست

سلام خیلی دلم شکسته و بهم ریختم 

من دو تا جاری دارم با یکیشون ۱۴ سال تفاوت سنی با یکی ۹ ساله که اسمشو میزارم ریحانه 

نزدیک یکساله نامزدم ماه اینده قراره عقد کنیم چون نزدیک عروسیمونه 

من روزای اول دوست داشتم از همون اول جاری هام نسبت بهم گارد نداشته باشن واسه همین اواسل باهاشون تماس می گرفتم و خیلی کوتاه احوال ازشون می گرفتم بعد از مدتی دیدم اونا فقط برای اینکه دعوتم کنن خونشون تماس میگیرن باهام یعنی این جاریم که اسمش ریحانست فقط دوباره تماس گرفت منو دعوت کرد کلا توی این یکسال دوباره باهام تماس گرفت منم چند باری تماس گرفتم و دیدم اونا تماس نمی گیرن احوال بگیرم دیگه تماس نگرفتم اینم بگم جاریام پیش چشمم مثل گل هستن و بدی ازشون ندیدم کلا زنای خیلی خوبین 

خلاصه ریحانه جاری زمانی بهم گفتن بارداره من تماس نگرفتم باهاشون تبریک بگم چون احساس می کردم دوباره تکاس بگیرم خودمو سبک کردم وقتی اونا دیگه باهام ارتباطی نگرفتن پیش خودم گفتم دیدمشون تبریک میگم دوهفته از اینکه خبربارداریشو شنیدم گذشت تا دوباره نامزدم بهم گفت جنین مشکل داره باید سقط کنن من به مادرم گفتم تماس بگیرم باهاشون گفت نه مامان الان حال روحیشون خوب نیست بخوان صحبت کنن حالشون بعد میشه گذشت سه چهار روز تا امسب دیدمش خونه جاری بزرگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون زنگ زدن خودش اشتباه بود...........بقیش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خبببب از اول نبايد انقد تماس ميگرفتي ب نظرم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببين بي جهت تماس گرفتن بده ولي موقع بيماري و تبريك نه شما بلعكس كار كردي

دقیقا

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂