2777
2789

الهی همه مستاجر ها خونه دار شن و هر چی خیره پیش بیاد 

ما پول کم داریم برای خرید میتونیم ماشین بفروشیم ولی خب می‌دونم حداقل تا ۴ ماه نمی‌تونیم ماشین بگیریم دوباره تا بعد ۴ ماه شاید بشه قسطی بگیریم و بعد کل طلا هام هم باید بفروشم 

اما میتونیم هم وام مسکن بگیریم اما خب قسطش زیاده پول اوراق هم هست سودش هم که خیلیه

حالا به نظرتون طلا و ماشین کامل بفروشم بهتره یا وام مسکن؟ 

ممنون از راهنمایی های ارزشمند تون. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سودش چنددرصده؟

کلا چقدر میدن؟؟ قسطاش چنده؟

به نظرم وام بهتره چون سال اینده ماشین و طلا دوبرابر میشه ولی خب وام را کم کم پس میدید

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

خونه ای بگیرید که وام دار باشه تا شما پول اوراق مسکن ندید

نمیشه این خونه ای که به بودجه مون میخوره فقط ۱۵۰ تومن وام داره و ما پول کم داریم. از این خونه خوشم اومده تر و تمیزه به بودجه مون هم میخوره 

سودش چنددرصده؟کلا چقدر میدن؟؟ قسطاش چنده؟به نظرم وام بهتره چون سال اینده ماشین و طلا دوبرابر میشه ول ...

بستگی داره خونه اولی باشین یا نه. سودش ۲۲ درست هست فکر کنم 

۲۷۰ حساب کردم اوراق میخواد 

اگر خونه اولی نباشی ۸۰۰ میدن البته جعاله هم میدن 

برای خونه اولی ها مطمئن نیستم البته این مقدار که گفتم باز دقیق نیست بهتره از بانک بپرسین 

سود این وام زیاده ولی نمیدونم یعنی ماشین تا چند سال دیگه ۳ برابر که نمیشه 

واقعا موندم 

من باشم ماشین و طلا میفروشم خونه میخرم یه بار وام مسکن استفاده کردیم ۱۵ سال طول کشید تا تموم شد ولی ماشین بفروشید قسط نداری میتونی دوباره بخری یا وام کوچولو بگیری نه مسکن با سود بالا