2777
2789
عنوان

اوضاع مالیمون خوب نیس منم امسال دوازدهمو تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 40 پست

مشاور حالا حتما لازم نیس باور کن من که خودم خوندم ترازم از دوستم که صد تا مشاور داشت بهتر شده خودت بخونی کم کم دستت میاد

من خودم اشتباهم این بود که اولش مشاور گرفتم و مشاورم خیلی بد بود میگم کاش اولاشم خودم میخوندم

کتاب کمک درسی از روی پی دی اف بزن و خب درسی مثل زیست اگه خواستی بگیر که باید دقیق پاسخنامه رو بخونی البته اگه تجربی ای

ویدیو از تلگرام ببین

مشاور نه ولی پول اره کنکور زمان قدیم از همون کتاب درسی بود الان از همه جا هست بجز کتاب درسیکلاس خصوص ...

ببین من خودم مدرس کنکور هستم ، میدونم بدون مشاور میشه بخونی، تازه خیلی از مشاورها بدتر بچه هارو گیج میکنن، باید در انتخاب مشاور خیلی دقت کنی، با یه دست کتاب کنکور که تازه اون رو هم میتونی دست دوم بخری میتونی اگه بخونی بهترین نتیجه رو بگیری ، فقط توی خرید کتاب دست دوم باید خیلی دقت کنی که مثلا چاپ پارسال یا پریسال باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور داشتن ضروری نیست کافیه برنامه ریزی کردن و مرور درست و تحلیل ازمون رو یاد بگیری و عمل کنی بهشون ...

خب همین یاد گرفتنا ازم زمان میگیره پارسالم سر همین قضیه نتونستم مشاور بگیرم بدون مشاور خوب پیش نمیرم یکیو میخوام کمکم کنه

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
خب میگم که بقیه مامانم میگن بعدم قبولی رشته خوب که راحت نیس

ببین من خودم مدرس کنکور هستم ، میدونم بدون مشاور میشه بخونی، تازه خیلی از مشاورها بدتر بچه هارو گیج میکنن، باید در انتخاب مشاور خیلی دقت کنی، با یه دست کتاب کنکور که تازه اون رو هم میتونی دست دوم بخری میتونی اگه بخونی بهترین نتیجه رو بگیری ، فقط توی خرید کتاب دست دوم باید خیلی دقت کنی که مثلا چاپ پارسال یا پریسال باشه

منظور فکر کن الان لیسانس داری با دیپلم تو این بازار کار کوفتی فرقی نداره مگر واقعا مهارت خاصی بلد با ...

برادرمم همینو میگه منتها بهم میگن تو از تنبلی نمیخوای درس بخونی

ببین من خودم مدرس کنکور هستم ، میدونم بدون مشاور میشه بخونی، تازه خیلی از مشاورها بدتر بچه هارو گیج ...

اره من خودم سال کنکور سه تا مشاور داشتم و هیچ کاربردی نداشتن

واقعا مشاور دلسوز پیدا نمیشه 

ولی کلاس و‌کتاب براش واجبه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مشاور حالا حتما لازم نیس باور کن من که خودم خوندم ترازم از دوستم که صد تا مشاور داشت بهتر شده خودت ب ...

یعنی واقعا بدون مشاورا کلاس و ازمونم میشه یه رشته درست حسابی اورد نمیدونم به خودم اعتماد ندارم

ببین من خودم مدرس کنکور هستم ، میدونم بدون مشاور میشه بخونی، تازه خیلی از مشاورها بدتر بچه هارو گیج ...

میشه ولی من نمیدونم بلد نیستم فقط بلدم تو فرجه امتحانی واسه امتحان بخونم نمیدونم چطور تستی بخونم بخونم که یادم بمونه چطور تست بزنم

یعنی واقعا بدون مشاورا کلاس و ازمونم میشه یه رشته درست حسابی اورد نمیدونم به خودم اعتماد ندارم

فقط یکی یا دو تا از درسهای ضروری رو برو کلاس ، اون هم قبلش کلی تحقیق کن، پولتو الکی ندی واسه کلاسی که مفید نباشه، موفق باشی

خب اگه خودت گوشی داری چت جی بی تی ایرانی رو نصب کن خیلی عالیه شرایط خودت رو براش توضیح بده و برای خو ...

نمیدونم چه مرگمه اصلا شرایط خونه خوب نیست خیلی ناامیدم باید خودمو جمع کنم

اره میشه باور کن من وقتی شروع کردم خودم بخونم تازه پیشرفت کردم تو ازمونا قبلش هیچی اصلا(الان تراز کنکورم خوب نشده ولی منظورم اینه همینم که شده مال اون دو ماهه که خودم خوندم)ولی متاسفانه من دو ماه آخر فهمیدم که اون مشاور هیچ فایده ای نداشت

مشاور خوب خیلی کمه و از یه طرفم مشاور بیشتر برا اینه که ناامید نشی وگرنه ادم خودش بهتر میدونه چطوری باید بخونه بالاخره ۱۲ سال درس خوندی نسبت به خودت شناخت بیشتری داری

با برنامه ازمونا پیش برو و ازمونا رو تو خونه بزن