2777
2789
عنوان

اوضاع مالیمون خوب نیس منم امسال دوازدهمو تموم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه باور کن من وقتی شروع کردم خودم بخونم تازه پیشرفت کردم تو ازمونا قبلش هیچی اصلا(الان تراز کن ...

میخوام واسه سال بعد حتما در بیام اصلا شرایط ندارم پشت بمونم یه چیز حدودا تضمینی میخوام ولی وضعمون نا امیدم میکنه

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!
میخوام واسه سال بعد حتما در بیام اصلا شرایط ندارم پشت بمونم یه چیز حدودا تضمینی میخوام ولی وضعمون نا ...

ناامید نشو الماس زیر فشار زیاد زمین میشه الماس اتفاقا همین شرایط رو برا خودت بکن انگیزه

از تو سایتای کنکوری از کسایی که ترازشون خوبه نحوه درس خوندنشونو بپرس و خودت راجب خوندن هر درس تحقیق کن باور کن تضمینی تر از مشاور درس میخونی

مشاور و مدرسه و معلم و...کلا ۲۰ درصد کاره

۸۰ درصد تلاش خودته 

ببین دارم بهت میگم بشین بخون بخدا مشاوره ها به هیچ دردی نمیخورن فقط پول میگیرن رشته ای میخونی چیه شا ...

یه نفرو میخوام کمکم کنه یسری چیزا رو برام باز کنه راجب شرایط کنکور...  اطلاعات کامل داشته باشه راهنماییم کنه پیگیر باشه که درس بخونم بم بگه چقد بخونم کی بخونم خیلی ها با یه مشاور خوب خط خودشونو پیدا کردن من انسانی ام

ناامید نشو الماس زیر فشار زیاد زمین میشه الماس اتفاقا همین شرایط رو برا خودت بکن انگیزهاز تو سایتای ...

ذهن خیلی مشغوله باید خودمو جمع کنم 

ذهن خیلی مشغوله باید خودمو جمع کنم

خواهش میکنم به هیچی فکر نکن و فقط بخون من فکر میکردم دوستام که مشاور دارن همه از من بهتر میشن ولی من نهاییا و کنکورم دو تاش بهتر از اونا شد باور کن به مشاور و این حرفا نیس عزیزم 

خواهش میکنم به هیچی فکر نکن و فقط بخون من فکر میکردم دوستام که مشاور دارن همه از من بهتر میشن ولی من ...

ممنون از کمکت باید همین کارو کنم شد که خداروشکر نشدم به یه ریسمون دیگه چنگ میندازم