2777
2789
آره میدونم بیش فعالی داره باید ببرم دکتر امسال اینجور شده قبلا هم بازیگوش بود ولی الان بدتر شده

حتما ببر بچه هایی که بیش فعالی دارن اگه درمان نشن آیندشون تو خطر میفته من بخاطر همین بردم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

پسر شما چجوریه یکم توضیح بده ببینم چقدر شبیه همن

بسیار عصبی پرخاشگر زورگو لجباز

همش در حال نق نق گریه گریه 

ببین من از دستش افسردگی شدید گرفتم و همش فکرم شده خودکشی 

شوهر منم بدهی بالا آورد کارش به بازداشتم رسید خونه ماشین همه رو از دست دادیم 

نمیدونی حالم چطوریه 

بچه‌ از یه طرف شرایط مالی طرف دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه قرصی داده که پرخاشگری و عصبانیتش خوب شده ریسپریدون و آریپیرازول داده ؟

ریسپریدون اره داد یکیم وازونیدین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

وای چه قرصی داده که پرخاشگری و عصبانیتش خوب شده ریسپریدون و آریپیرازول داده ؟

آریپیرازول رو خودم میخورم برای بچه خوب نیس

دکتر با پسرم حرف زد شبا زود بخوابه ویه ساعت قبلش داروهاشو میدم سرساعت ۹ونیم کامل میخوابه دیگه صبح زو ...

عزیزم صبح زود بیدار میشه چطور مشغولش می‌کنی در طول روز 

داروهاشو نگفتی 

پسر من ریسپریدون خورد تاثیر نداشت لکنت زبانم گرفت

بسیار عصبی پرخاشگر زورگو لجبازهمش در حال نق نق گریه گریه ببین من از دستش افسردگی شدید گرفتم و همش فک ...

ای وای عزیزم متاسفم با بند بند وجودم درکت میکنم خییییلی شرایط بدی هست منم بخدا دیونه شدم از دست شوهرم دخترم بدهی بی پولی طلاق هم نمیتونم بگیرم شرایطم اوکی نیست 

عزیزم صبح زود بیدار میشه چطور مشغولش می‌کنی در طول روز داروهاشو نگفتی پسر من ریسپریدون خورد تاثیر ند ...

نه مشغولش نمیکنم من شبا زود میخوابه صبحم زود بیدار میشه...وازونیدین داده وریسپریدون

نه مشغولش نمیکنم من شبا زود میخوابه صبحم زود بیدار میشه...وازونیدین داده وریسپریدون

احتمالا اینکه میگی پرخاش خوب شده خوابش خوب شده بیشتر تاثیر ریسپریدون باشه 

حالا من از شانسم پسرم خورد لکنت زبان گرفت 

میبینی من چقدر بدبختم تو عوارض داروهم باید گریبان بچه منو بگیره

احتمالا اینکه میگی پرخاش خوب شده خوابش خوب شده بیشتر تاثیر ریسپریدون باشه حالا من از شانسم پسرم خورد ...

خوب میشه لکنتش نگران نشو ادامه بده خدا پناهتون باشه