gozalim_97 مدیر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 921 عنوان تهرانی ها دکتر روانپزشک خوب واسه کودک معرفی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 24 پست تشخیص بیش فعالی دکتر خوب میشناسید؟ 1404/04/20 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21235 آره میدونم بیش فعالی داره باید ببرم دکتر امسال اینجور شده قبلا هم بازیگوش بود ولی الان بدتر شده حتما ببر بچه هایی که بیش فعالی دارن اگه درمان نشن آیندشون تو خطر میفته من بخاطر همین بردم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12438 پسر شما چجوریه یکم توضیح بده ببینم چقدر شبیه همن بسیار عصبی پرخاشگر زورگو لجبازهمش در حال نق نق گریه گریه ببین من از دستش افسردگی شدید گرفتم و همش فکرم شده خودکشی شوهر منم بدهی بالا آورد کارش به بازداشتم رسید خونه ماشین همه رو از دست دادیم نمیدونی حالم چطوریه بچه از یه طرف شرایط مالی طرف دیگه
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21235 وای چه قرصی داده که پرخاشگری و عصبانیتش خوب شده ریسپریدون و آریپیرازول داده ؟ ریسپریدون اره داد یکیم وازونیدین برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21235 وای چه قرصی داده که پرخاشگری و عصبانیتش خوب شده ریسپریدون و آریپیرازول داده ؟ آریپیرازول رو خودم میخورم برای بچه خوب نیس برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12438 دکتر با پسرم حرف زد شبا زود بخوابه ویه ساعت قبلش داروهاشو میدم سرساعت ۹ونیم کامل میخوابه دیگه صبح زو ... عزیزم صبح زود بیدار میشه چطور مشغولش میکنی در طول روز داروهاشو نگفتی پسر من ریسپریدون خورد تاثیر نداشت لکنت زبانم گرفت
gozalim_97 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 921 بسیار عصبی پرخاشگر زورگو لجبازهمش در حال نق نق گریه گریه ببین من از دستش افسردگی شدید گرفتم و همش فک ... ای وای عزیزم متاسفم با بند بند وجودم درکت میکنم خییییلی شرایط بدی هست منم بخدا دیونه شدم از دست شوهرم دخترم بدهی بی پولی طلاق هم نمیتونم بگیرم شرایطم اوکی نیست
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12438 ای وای عزیزم متاسفم با بند بند وجودم درکت میکنم خییییلی شرایط بدی هست منم بخدا دیونه شدم از دست شوهر ... ممنون عزیزم امیدوارم هر دو بهتر بشیم
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21235 عزیزم صبح زود بیدار میشه چطور مشغولش میکنی در طول روز داروهاشو نگفتی پسر من ریسپریدون خورد تاثیر ند ... نه مشغولش نمیکنم من شبا زود میخوابه صبحم زود بیدار میشه...وازونیدین داده وریسپریدون برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
فسنجوووووون عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 12438 نه مشغولش نمیکنم من شبا زود میخوابه صبحم زود بیدار میشه...وازونیدین داده وریسپریدون احتمالا اینکه میگی پرخاش خوب شده خوابش خوب شده بیشتر تاثیر ریسپریدون باشه حالا من از شانسم پسرم خورد لکنت زبان گرفت میبینی من چقدر بدبختم تو عوارض داروهم باید گریبان بچه منو بگیره
تارایی1398 عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 21235 احتمالا اینکه میگی پرخاش خوب شده خوابش خوب شده بیشتر تاثیر ریسپریدون باشه حالا من از شانسم پسرم خورد ... خوب میشه لکنتش نگران نشو ادامه بده خدا پناهتون باشه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍