2777
2789
عنوان

جن میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که چی بشه ؟ اسکلی ؟ خودت هیچی نسل بعدتو داغون میکنی خانوادتو نابود میکنی

چ طرز صحبته خجالت بکشا😕

پدربزرگم این کاره بود

تو زندگیمون هستن

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

چ طرز صحبته خجالت بکشا😕پدربزرگم این کاره بودتو زندگیمون هستن

پدربزرگتم اگر جادوگر بوده اسکله ...

خدا رو ول کردید با خلق خدا که خود خدا منع کرده میخوای ارتباط بگیری بجاش برو قرانو باز کن یا از ته دلت با خدا حرف بزن جوابتو میده

پدربزرگتم اگر جادوگر بوده اسکله ...خدا رو ول کردید با خلق خدا که خود خدا منع کرده میخوای ارتباط بگیر ...

اسکل جدو‌ابادته از طریق قرآن ارتباط میگرفت درویش بود الهی ک روح پدربزرگم پاسخگوی حرف زشتت باشه

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

اسی ترسناکی من برم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

اسکل جدو‌ابادته از طریق قرآن ارتباط میگرفت درویش بود الهی ک روح پدربزرگم پاسخگوی حرف زشتت باشه

ارتباط بگیری ک چی بشه تهش چی

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

حالا اون لفظ ک درست نبود خدا پدر بزرگتو رحمت کنه ولی ارتباط باهاشون منع شده تو قران پس از هر طریقی حرامه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا