2777
2789
عنوان

چند ساعت پیش باپسرم دعوا کردیم انقدرجیغ زدم دادزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 59 پست
🥲🥲🥲🥲اونوقت ب من هی میگن یکب دیگه بیار

پسر کوچیکم عشقهههه نه نمیاره روحرفم، خیلی آرومه داداشش اینو هم حرص میده، یه تنه منو، باباش، داداششو، روانی کرده

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پسر کوچیکم عشقهههه نه نمیاره روحرفم، خیلی آرومه داداشش اینو هم حرص میده، یه تنه منو، باباش، داداششو، ...

دوست منم ی پسر یازده ساله داره ی دونه هم شش ساله میگه کوچیکه خیلی خوبه بزرگه حرص میده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همینه چون اگه تو قهر میکردی اونم ازت یاد میگرفت بچه ها آینه ما هستن مهم رفتارمون هست نه تربیتم ...

اره با داداشش هم باهم اصلا قهر نمیکنن حتی یک لحضه 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پسرا فقط بلدن خودشونو لوس کننداداش من 27 سالشه سر یه چیز چرت با مامانم دعواش شده بود تهشو با بوس و ب ...

اره والله ماچ مالی میکنه بیشتر حرص میخورم

دوست منم ی پسر یازده ساله داره ی دونه هم شش ساله میگه کوچیکه خیلی خوبه بزرگه حرص میده

اره کوچیکه هم ۱۲سالشه اصلا تاحالا یه بار نه نیاورده

ولی بزرگه دوس داره اذیت کنه کلا هرکاریم نباشه برادرشو قلقلک میده اخرش میرسه به دعواکاری

چه باحال 😁

پسراونم ازدواجین ۲۰سالش، بشه میگه زن میخوام این 

منم ۳۵سالمه اون موقع

عزیزم با اینکه دعوا کردید ولی حس خوبی گرفتم از رابطه مادر پسریتون 🤣🤣😍

😂😂کلا دوس داشتم روش باز باشه پیشم بتونه راحت حرفشو بزنه

میگه دخترا بهم شماره میدن عذاب وجدان تو وبابامو دارم باهاشون حرف نمیزنم😂😂😂

خیلی خوبه که بیشتر باهاشون دوستی

اره راحته باهام، دوستی بینمون هست