2777
2789
عنوان

چند ساعت پیش باپسرم دعوا کردیم انقدرجیغ زدم دادزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بایکی من با دوتا شون پسرم ۱۴ دخترم ۱۲ سال سر آب خورشت مرغ دعوا میکردن اینقدر عصبانی شدم ولی خوب ت ...

پسر من بی تفاوته هرچقدرم عصبانی بشه چند دقیقه بعد میگه مامان فلان شد، انگارنه انگار

ترسی نداره کلا 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
بخدا عین پسر من حتی مدرسه و کلاس اینا می‌ره همینه تو خانواده همینه

تو مدرسه معلما، مدیر روسرش قسم میخورن😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پسر من بی تفاوته هرچقدرم عصبانی بشه چند دقیقه بعد میگه مامان فلان شد، انگارنه انگارترسی نداره کلا

نه اینا میدونند من اگه عصبانی بشم بد میشم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای خدا بدادم برسه فعلا تو این مرحله بچگیشون پوستم داره کنده میشه خدا نوجوونیشونو بخیر بگذرونه

😂😂

بچگیشون عشق بودکه

نه اینا میدونند من اگه عصبانی بشم بد میشم

منم گفتم باباشونم خونه نیست شام درست نکنم بگم سردردم کردی گفتن میریم ساندویچ بخریم دلم نیومد نه بگم

ممنون عزیزم انشاالله که عاقبت بخیریشو ببینی رو خودت کار کن بخدا بعدا خیلی اذیت میشی که چرا خودم کنتر ...

کاش بتونم خودمو کنترل کنم

منم گفتم باباشونم خونه نیست شام درست نکنم بگم سردردم کردی گفتن میریم ساندویچ بخریم دلم نیومد نه بگم

من باباشون نیست اگه باباشون باشه اینقدر اروم و خوبن میگن بابا فرق داره😐شوهرش شهر دیگه کار میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من باباشون نیست اگه باباشون باشه اینقدر اروم و خوبن میگن بابا فرق داره😐شوهرش شهر دیگه کار میکنه

چون همیشه نیست اینطورین

اگه همیشه پیششون بود باشما فرقی نداشت

😂😂کلا دوس داشتم روش باز باشه پیشم بتونه راحت حرفشو بزنهمیگه دخترا بهم شماره میدن عذاب وجدان تو وبا ...

عزیزززززم. پسر با حیا 🤣😍

حالا کجاااااای کاری با همشونم حرف میزنه ها 🤣🤣🤣 الکی ناز میاد واست

عزیزززززم. پسر با حیا 🤣😍حالا کجاااااای کاری با همشونم حرف میزنه ها 🤣🤣🤣 الکی ناز میاد واست

نه بابا دروغ نمیگه اصلا 

اوف پسر منم همین سنه با هم همش دعوا می کنیم باز خودش شب میاد بوس. بغل می کنه. میگه تو خوشگل ترین م ...

والا خوب نمیشن اول خوبش کنید بعد زن بگیرید 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂