2777
2789

۱۵سالشه خیلی حرصم میده منم اعصابم ضعیفه

حالم بد شد نفسم بالا نمیومد، کم مونده بود سکته کنم اونم سر یه وسیله که میگفت باید پیداکنی بدی، منم یادم رفته بود کجا گذاشتم یک ساعت کامللللل گفت بده

آخرسر دیگه کنترلمو ازدست دادم جیغ زدم،دادزدم سرش رفت خونه مامانم بعدش اومد

فقط دست مریزاد به خودم که قهر اصلا نمیدونن چیخ بچه هام

الان نشستیم داریم بحث دخترای فامیل که کدوم خوشگلتره  ، جالبه نظرش اینه باعمل خوشگل میشه ببنیشون😂😂

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم😂😂

واقعا اعصابم ضعیف شده حوصله هیچ کاریو ندارم

تازه اینطور شدم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه هر مرحله اش اعصاب فولادی میخاد،الان پسر من سه سالشه دیگه قلب درد گرفتم از دست لجبازی و نق زدنش وای ب حال سن بلوغ

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اوف پسر منم همین سنه با هم همش دعوا می کنیم 

باز خودش شب میاد بوس.  بغل می کنه.  میگه تو خوشگل ترین مامان دنیایی 

باز فردا صبح روز از نو روزی نو 

اینا فقط زن میگیرن خوب میشن 

واسه ما مادرها غیر عذاب هیچی ندارن

بچه هر مرحله اش اعصاب فولادی میخاد،الان پسر من سه سالشه دیگه قلب درد گرفتم از دست لجبازی و نق زدنش و ...

هرچی بزرگتر میشن بدتر میشه

اوف پسر منم همین سنه با هم همش دعوا می کنیم باز خودش شب میاد بوس. بغل می کنه. میگه تو خوشگل ترین م ...

کوتا سن زن گرفتتشون تااون موقع من مرده متحرک شدم از دستش😭

اوف پسر منم همین سنه با هم همش دعوا می کنیم باز خودش شب میاد بوس. بغل می کنه. میگه تو خوشگل ترین م ...

پسرا فقط بلدن خودشونو لوس کنن

داداش من 27 سالشه سر یه چیز چرت با مامانم دعواش شده بود 

تهشو با بوس و بغل تمام میکنن

: