2777
2789

تصمیم گرفته بودم ولی کنکور برات مشخص میکنه به تصمیم ما نیست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

با علاقه وارد تجربی شدی؟

منم انسانیه رشتم امسال کنکور ندادم چون تکلیفم با خودم مشخص نیست با کلی علاقه و اشتیاق هم وارد شدم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با علاقه وارد تجربی شدی؟منم انسانیه رشتم امسال کنکور ندادم چون تکلیفم با خودم مشخص نیست با کلی علاقه ...

نه اصلا ب هیچی علاقه ندارم تو بلاتکلیفی ام می‌ترسم چکار کنم

نه اصلا ب هیچی علاقه ندارم تو بلاتکلیفی ام می‌ترسم چکار کنم

اول باید به خودشناسی برسی تست شخصیت بده با شخصیتت آشنا شو بعد از اون علاقه مندی هات

منم مشکلم تقریبا شبیه مشکل توعه فقط من میدونم علاقم چیه انگیزه رسیدن بهش ندارم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اول باید به خودشناسی برسی تست شخصیت بده با شخصیتت آشنا شو بعد از اون علاقه مندی هاتمنم مشکلم تقریبا ...

شرکت کردم و میکنم خیلی خوبه که می‌دونی ب چی علاقه داری من به شغلی فکر میکنم علاقه ای بهش ندارم 

90 درصد کسایی که میرن تجربی اصلا به مسیر فکر نمیکنن. کل تصورشون قبل از پایه دهم فقط سی سالگیه که یه دکتر با لباس سفید هستن. به این فکر نمیکنن که واسه رسیدن به این سطح باید چه سختی هایی رو متحمل شد. چقد باید درس خوند. چفد باید از تقریح و استراحت زد. چقد باید آسیب روحی ، روانی و جسمی دید. چفد مطالعه و تحقیق و تلاش باید کرد. فقط یه دکتر خوشحال و خوشبخت با حساب پر پول رو تصور میکنن و میگن آخ جون میرم رشته تجربی. توی بقیه رشته ها هم این هست نه فقط تجربی.

90 درصد کسایی که میرن تجربی اصلا به مسیر فکر نمیکنن. کل تصورشون قبل از پایه دهم فقط سی سالگیه که یه ...

من اصلا از دکتری خوشم نمیاد تازه فکر نکنم هیچ وقت از پس سختی هاش بر بیام

پول دارم به اندازه چیزی نمی‌خوام

یه خاطره ای براتون تعریف میکنیم 

برادرم وقتی رفت مهندسی نفت یکی از همکلاسی هاشون وقتی فهمید این رشته دکترا نداره(اون موقع تو ایران نداشت) کلی ناراحت شد که چرا نمیتونم دکتر بشم سال دوم نشده اخراج شد حالا این مصداق این روزای ماست من اینو به عنوان یه دانش آموز دوازدهم تجربی بهتون میگم تا وقتی کنکور ندادید و زمان انتخاب رشته نرسیده اصلا به این چیزا فکر هم نکنید فعلا تلاش کنید رتبه زیر ۵۰۰ کسب کنید بعد که مطمئن شدید دستتون بازه در انتخاب یکیو انتخاب کنید اینطوری یه شغل ایده ال پیدا میکنید بعد خدایی نکرده بهش نمی‌رسید الکی افسرده میشید

علاوه بر علاقه آدم باید ببینه و بررسی کنه که امکانات و توانایی هاش چیه. مثلا من دوست دارم برم رشته گرافیک و استعدادشو هم دارم ولی هزینه خرید یه بسته رنگ فابرکستل رو ندارم. حوصله شب بیداری و نقاشی رو ندارم. اگه برم هم به مدت لعد سر خورده میشم و علاقمو از دست میدم

من اصلا از دکتری خوشم نمیاد تازه فکر نکنم هیچ وقت از پس سختی هاش بر بیام

خب پس هرچه زود تر برید رشته تون رو تغییر بدید و اگه امکانش هست پایه دهم اون رشته رو توی این تابستون بخونید و شهریور امتحان بدید که وفتتون بیشتر تلف نشه