بچه ها نمیدونم چمه یه آهنگی که تا حالا نشنیدم مثل زمزمه یه خانوم تو سرمه
داره دیونه م میکنه
هچی گوش هامو میگیرم فایده نداره
حتی یه آهنگم با هدفن گذاشتم باز صدای اون قوی تر بود
🤌🤌🤌🚶♀️🚶♀️🚶♀️
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چمه دیگه این صدا داره میره روی مخم از دیشب نذاشته بخوابم
دخترم چند بار بجای اهنگ قران گوش بده ان شاالله مشکلت حل میشه
مرسی قشنگم
ولی من یه مشکلی دارم اینم اینه که از بچگی از صدای قرآن میترسم استرس میگیرم🚶♀️
خوب باصدای عبدالباسط گوش نده بعضیا باصدای غمگین میخونن ادم میترسه ولی باور کن قران ارامشه واسه ما آد ...
مرسی قشنگم
با هر روشی امتحان کردم حتی دادم مامانم برام بخونه اما بازم میترسم