2777
2789
عنوان

کوچیک کردن شکم و پهلوی لـ ـعـ نـتی

249 بازدید | 5 پست

من چاق نیستم ولی شکم و پهلو دارم بعد از زایمان دومم بزرگ و زشت شده بعد نسبت به دست و پا و بدنم که متناسب رو به لاغره این دوتا خیلی تو چشم میان 

هر بار رژیم گرفتم با شکست مواجه شدم یعنی کلا ادم بی ارداه ایی هستم نهایت یک‌هفته بتونم برای رژیم مقاومت کنم تازه اونم نه رژیم سخت یه رژیم اروم و عادی بازم نمیتونم

بچه کوچیک دارم و کسی هم باهام همکاری نمیکنه ورزش برم باشگاه!

چون جنوب زندگی میکنم هوا هم برای پیاده روی با کالسکه بچه ها سخته 

خلاصه خدا براتون خیر بخواهد اگه راهکاری پیشنهادی چیزی دارید بفرمایید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف کامل شیرینی و قندی......حذف طبع سرد...مثل خیار و گوجه و.....

شیرینی و قند رو که میدونم ولی من وابستگی شدیددد دارم به شیرینی جات اما الان خیلی خیلی کمترش کردم اما طبع سرد رو نمیدونم !!! اتفاقا خیار و گوجه و مثلا ماست و پنیر زیاد میخورم و شیر و قهوه

اگه در مورد طبع سرد و ممنوعیاتش میدونی بهم بیشتر توضیح بده ممنونم گلم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
شیرینی و قند رو که میدونم ولی من وابستگی شدیددد دارم به شیرینی جات اما الان خیلی خیلی کمترش کردم اما ...

اگه هر دوتا رو حذف کنی ....هر روز تغییرات و میبینی.‌....من امسال به خاطر بیماریم مجبور بودم طبع سرد رو حذف میکردم و گرمیجات می‌خوردم مثل عسل و سیاه دونه ...برنج و پر ادویه گرم میریختم می‌خوردم.....غذام‌و می‌خوردم اونم زیاد‌‌‌..ولی متوجه شدم هر روز شکمم داره کوچیکتر میشه....سردی در بدن باعث شکم و پهلو میشه.....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️