2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین (گربه)

158 بازدید | 31 پست

سلام خانومای گل وقتتون بخیر

من عاشق گربه ام 😭😭❤️❤️

میخوام بگیرم اطرافیان میگن نگیر دلسردم میکنن

میشه اونایی ک گربه دارن بیان بهم‌ از نگهداریش بگن غذاش و اینا از اذیتاش نر خوبه یا ماده کلا هرچی مربوط ب گربه اس 

ممنونم ازتون

سختی زیاد داره واقعا این ویدیو های خوشگلی که تو سوشیال مدیا میبینی همش نیست 

خرج هم باید براش زیاد بکنی 

خوته تم نباید کوچیک باشه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادماي توي خونه هم ميخان يا نه؟

اگه نميخان ك كنسل كن

چند روزي بروخونه كسي ك گربه داره ببين خوشت مياد يا نه

نميدونم والا من ك از گربه متنفرم و اصلا حوصله نگهداري گياه بي ازار هم ندارم چ رسد حيوون اعصاب و حوصله ميخاد 

من داشتم از پسش بر نیومدم پسش دادم

غذاش وسایلش واکسناش همه چیزش خیلی گرونه 

بعد باید خیلی مراقب باشید دقیق عین بچه داریه 

از لحاظ نظافت،مراقبت اصلا همه چی 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

سختی زیاد داره واقعا این ویدیو های خوشگلی که تو سوشیال مدیا میبینی همش نیست خرج هم باید براش زیاد بک ...

از بچگی عاشق گربه بودم

الان ک یکم اشباع شده میبینم همه دارن دوس دارم یکی داشته باشم موندم اصن 😭😭

ادماي توي خونه هم ميخان يا نه؟اگه نميخان ك كنسل كنچند روزي بروخونه كسي ك گربه داره ببين خوشت مياد يا ...

شوهرمو راضی کردم 

میخواس سگ بگیره گفتم ن تو ک صب تا شب نیسی لااقل گربه بگیریم ک منم دوس داشته باشم

گربه ها شبا بیدارن تو روز میخابن اینو یادم رفت بگم 

اصلا خاب نداشتم این بیشتر اذیتم میکرد 

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن بتونم فراموشش کنم،دعا کن به آرامش برسم حالم اصلا خوب نیست🙃

سلام عزیزم. من تا الان ۵ تا گربه بزرگ کردم، اولش همون شب اول اینطوری بودم که وای این چه غلطی بود من کردم، چطور مسئولیت به این بزرگی رو به دوش بکشم، و خیلی پشیمون بودم، ولی همون روز دیدم چقدر شیرینه و این شد که دیوونه ی گربه‌ها شدم.

غذای ایرانی نباید بدی، مریض میشن، من گربه‌هام زیادن هزینه‌هام بالاس، ولی شما خواستی گربه بیاری، یک گربه ی گناهی بی سرپرست بیار و از بچگی بیارش پیش خودت، هزینه‌ش اونقد نمیشه، ماهی ۱ تا دو تومن میشه برای یک بچه گربه. باید براش ظرف خاک بخری و بیلچه خاک، توی ظرف خاک جیش میکنن، و باید خاکشو هر روز یا هر دوروز با بیلچه تمیز کنی، کار اسونیه. باید مراقبش باشی. عاشقش میشی. من همه گربه هام ماده بودن، گربه‌های نر شنیدم خیلی خودشونو لوس میکنن و خیلی بغلین و حسابی توی دلت جا باز میکنن، ولی اگه عقیم نشن به موقع، توی خونه برای قلمرو گذاری جیش میکنن که با عقیم شدن حل میشه. نکته خیلی مهم اینه که اگه میتونی حوصله داری بهش باید مرغ ابپز سیب زمینی سبزیجات پخته شده بدی که میکس شده باشن، اگرم نه غذای خارجی، مثلا مونلو و جوسرا هم خوبن و مطمئنن هم قیمت مناسبی دارن

شوهرمو راضی کردم میخواس سگ بگیره گفتم ن تو ک صب تا شب نیسی لااقل گربه بگیریم ک منم دوس داشته باشم

اگه بچه نداری و میتونی مراقبت کنی بگیر خب 

من داشتم از پسش بر نیومدم پسش دادمغذاش وسایلش واکسناش همه چیزش خیلی گرونه بعد باید خیلی مراقب باشید ...

در چ حد گرونه؟

من مشکلم اینه هیچ اطلاعاتی ندارم

فامیلای همسرم دارن چندنفرشون روم نمیشه بپرسم رابطه ای نداریم

در مورد تایم خوابشون هم، با خودت هماهنگ میشن، ولی ممکنه اون اوایل نصف شب بیدار شن که خب کاری به شما ندارن، برای خودشون راه میرن. هرچی بزرگتر شن بیشتر میخوابن.

سلام عزیزم. من تا الان ۵ تا گربه بزرگ کردم، اولش همون شب اول اینطوری بودم که وای این چه غلطی بود من ...

قربونت برم عزیزدلم مرسی از اطلاعات مفیدت گلم خیلی خوب بود 

ی سوال ریزش مو هم زیاد داره یا کم میشه

عقیم کنیم اذیت نمیشن؟