بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم. من تا الان ۵ تا گربه بزرگ کردم، اولش همون شب اول اینطوری بودم که وای این چه غلطی بود من کردم، چطور مسئولیت به این بزرگی رو به دوش بکشم، و خیلی پشیمون بودم، ولی همون روز دیدم چقدر شیرینه و این شد که دیوونه ی گربهها شدم.
غذای ایرانی نباید بدی، مریض میشن، من گربههام زیادن هزینههام بالاس، ولی شما خواستی گربه بیاری، یک گربه ی گناهی بی سرپرست بیار و از بچگی بیارش پیش خودت، هزینهش اونقد نمیشه، ماهی ۱ تا دو تومن میشه برای یک بچه گربه. باید براش ظرف خاک بخری و بیلچه خاک، توی ظرف خاک جیش میکنن، و باید خاکشو هر روز یا هر دوروز با بیلچه تمیز کنی، کار اسونیه. باید مراقبش باشی. عاشقش میشی. من همه گربه هام ماده بودن، گربههای نر شنیدم خیلی خودشونو لوس میکنن و خیلی بغلین و حسابی توی دلت جا باز میکنن، ولی اگه عقیم نشن به موقع، توی خونه برای قلمرو گذاری جیش میکنن که با عقیم شدن حل میشه. نکته خیلی مهم اینه که اگه میتونی حوصله داری بهش باید مرغ ابپز سیب زمینی سبزیجات پخته شده بدی که میکس شده باشن، اگرم نه غذای خارجی، مثلا مونلو و جوسرا هم خوبن و مطمئنن هم قیمت مناسبی دارن
در مورد تایم خوابشون هم، با خودت هماهنگ میشن، ولی ممکنه اون اوایل نصف شب بیدار شن که خب کاری به شما ندارن، برای خودشون راه میرن. هرچی بزرگتر شن بیشتر میخوابن.