2777
2789

سن مناسب برای ازدواج دختر چه سنی است و چرا لطفا با ذکر دلیل بهم بگین.

چه نوع ازدواج هایی موفق هستند و چرا؟!

در کل مجردی خوب است یا متاهلی؟!چرا؟!

تعداد رای : 23
نظرسنجی
زیر سن بیست سالگی
1
4%
بیست سه سالگی
6
26%
بیست پنج سالگی
11
47%
بالای سی سالگی
5
21%

بیست و سه به بعد عقل سر جاش میاد

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بستگی به شرایط زندگی انسان داره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

زدم بیست و پنج ولی بازم ب شعور طرفین بستگی داره..اما بیست و پنج خوبیظ اینه ک عشق و حالشم کرده مجردی و داشته و کمی از زندگی اطرافیان تجربه گرفته 

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

به نظرم زیر۲۵ اصلا موقع ازدواج نیست.باید خودت و بشناسی احساسی تصمیم نگیری.زندگیت یه ثباتی از نظر مالی یا مدرک تحصیلی داشته باشه. حتی برا بعضیا ممکنه بیشترم طول بکشه.ولی خب همیشه دست خودت نیست گاهی شرایط.خانواده.عرف .مجبورشون میکنه به انتخاب.