2777
2789
عنوان

توی پریودی رنگ یا کراتین کردین

1869 بازدید | 12 پست

من پریود شدم برای فرداصبح سومین روزم میشه اگ نرم دیگ نمیتونم برم بنظرتون امکان داره کراتین برکشت بخوره😔😔شما تاحالا توی پریودی کراتین کردین

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

کراتین نمیدونم ولی رنگ مو واقعا نگرفت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکنموهات برمیگردهبرای کراتین و رنگ روزای اول نباید باشهبازم حالا روزای اخر مثل دو روز اخر باشه یه چی ...

من خون ریزیم کمه کلا

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
خودم کراتین کارم بر حسب تجربه گفتمبدن با بدن متفاوتهولی خب احتیاط بهتره

اگ فردا نرم دیگ نمیتونم برم نمیدونم چرا انقد بدشانسم😐ب کراتین کارمم چیزی نمیگم موهای خودم کراتین داره اما خشک و وز شده از بین رفته کراتینش منم میخام مدل شم هزینه ایی ک نمیدم خیلی دلم میخاد برم چون پول ندارم موهامو ترمیم کنم😔

اگ فردا نرم دیگ نمیتونم برم نمیدونم چرا انقد بدشانسم😐ب کراتین کارمم چیزی نمیگم موهای خودم کراتین دا ...

حداقل بگو یه ذره پروتیین قاطیش بزنه موهات بدتر آسیب نبینه یه هو

بد تر خشک میشه هاا بگو بهش قاطیش یه ذره پروتیین هم بزنه

من روز اول پریودیم کراتین کردم اصلا نمی‌تونستم عقب بندازمش

برگشت نخورد هیچی هم نشد

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

رنگ کردم نگرفت

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

من خون ریزیم کمه کلا

کلا کاری خون ریری نداره

سطح هرمونا بالاس

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

من روز اول پریودیم کراتین کردم اصلا نمی‌تونستم عقب بندازمشبرگشت نخورد هیچی هم نشد

واقعا؟

من ک میرم فردا. هرچی شد

ایشاالله ک خوب میشه

سلامعزیزمکراتین کردین تو پریودی موهاتون خوب در اومد؟؟منم میخوام بکنم نمیدونم چیکارکنم

سلام عزیزم اره خداروشکر برگشت نخورد اما زیز موهام فقط ی کوچولو انگار مواد جذبش نشد