2789
عنوان

دختر خواهر شوهرم برا چند ماه بیاد خونه ما بره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 36 پست

والا از خواهرشوهری که دخترشو این همه مدت مزاحم مردم میکمه معلومه ارثی کم عقلن شوهرتینا

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خانم اون خونه‌ای. یعنی چی که کسی نیستی؟

مرد بی‌فرهنگ و بی‌ادب

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

خیلی دلم شکست همیشه خواهراش از من مهمترن براش

دختر عموی بابام هم همین بود دقیقا

حتی میتونم بگم اون دختره که داره میاد برای کجای ایرانه 

چون اون طرف اصلا انگار رسمشونه 

💍♥ i said yes 

تو کسی نیستی؟! میگفتی باشه یک کلام باهاش حرف نمیزنم براش غذا نمیذارم کلا انگار نه انگار چون کسی نیست ...

بگم تیکه پارم کرده هیچ وقت نباید حرف بزنم 

احتمالا خیلی یهویی خواهرش زنگ زده به شوهرت و بهش گفته ،اینم خواهرشه نه نگفته ،اول باید خواهرش عقل میداشت میگفت بازنت مشورت کن بعد خبر بده،بنظرم شوهرت مقصر نیست،والله شوهر منم زنگ بزنن ،نخواد هم میگه بیاد..البته شوهرتم نباید باهات اینجوری حرف بزنه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تو کسی نیستی؟! میگفتی باشه یک کلام باهاش حرف نمیزنم براش غذا نمیذارم کلا انگار نه انگار چون کسی نیست ...

نمیدونم چرا با من اینطوری حرف میزنه خیلی دلم میشکنه حس میکنم اضافه ام