2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخند بابا دنیا دو روزه .بالاخره چیشد؟

اره والاه عزیزم دنیا وفا نداره باید خندید ک زود میگذره 

هیچی همینجوری موندیم دوباری بیرون رفتم پیش بچه ها باز برگشتم همون اشو همون کاسه اخرش دوچایی اورد دید من نخوردم اونم برداشت خودش خوردو بعد بهم گفت برو واس خودت بیارو من جوابی ندادم نیاوردم شوهرم بلند شد بیسرو صدا داشتیم میرفتیم ک مادرش گفت دارین میرین؟

شوهرم گفت اره چند ساعته نشستیم یه خوش امدگویی نگفتی چیکار کنیم اینجا 

اونم در جواب گفت قهری اومدین ک ما رفتیم دیگ نشنیدیم چی میگه فقط سر صداش میومد 

منم چیزی به شوهرم نگفتم چون خودش اخرش خوب جوابشو دادو نگاشم نکرد بخاطرم

اره والاه عزیزم دنیا وفا نداره باید خندید ک زود میگذره هیچی همینجوری موندیم دوباری بیرون رفتم پیش بچ ...

خوب شد عزیزم گفتم که شوهرت می‌فهمه که روش رو زمین ننداختی. دیگه هم خودتو سنگین بگیر بهونه مریضی اینا بیار اگر هم پیشنهاد داد نرو بگو یکم حرمت ها حفظ بشه بهتره نه به من بی احترامی بشه نه اونا 

خوب شد عزیزم گفتم که شوهرت می‌فهمه که روش رو زمین ننداختی. دیگه هم خودتو سنگین بگیر بهونه مریضی اینا ...

ممنون گلم 

اره عزیزم واقعا هم حرمت نمیمونه نمیرم 

من واقعا خانواده شوهرو نمیفهمم چطور میتونن انقدر خودخاه باشن 

فقط خدا میدونه چجور ادم دورویی هستن خودش جوابشونو بده