2777
2789

ب خدا توکل انشالله بهم ی نیروی خاصی بده ک تا اخر این هفته تمومش کنم 

دیگ بچم از پوشک استفاده نکنه

۲سالو ۴ ماهشه 

خیبی برام سخته ولی در نظر گرقتم ک خونمم الوده ب ادرار باشه برام اوکیه میبرم میشورم 

ان شاالله موفق باشی.سعی کنید آروم باشید و به هیچ عنوان بهش اضطراب ندید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

منم پارسال این موقع بچمو از پوشک گرفتم خدا رو شکر راحت تر از اونی بود که فکر میکردم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود نیس؟ من پسرمو ۳ سالگی گرفتم ۴ روز بیشتر درگیر نبودم البته که از دستش در رفت ولی اکی بودم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

منم بچم یسال و ده ماهشه دو‌سه هفته هست شروع کردم خودش نخواست پوشک بشه درمیاورد ولی هنوز موفق نشدم بگیرم طبیعیه انقدر طول بکشه؟؟؟الان شاید یبار بیشتر تو دسشویی نمیره جیش کنه از دسشویی رفتنم خوشش نمیاد ولی پوشکم نمیزاره بکنم 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خوب کردی وقتش بود سخت نیس ممکنه یه لجبازی کنه ولی اصلا محل نده نیم ساعت ببر دستشویی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم