2777
2789
عنوان

عقد هستیم شوهرم قهر کرده و آشتی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 59 پست
نه بابا اگه دلتنگ شده بود که سراغی میگرفت نمیدونم همیشه میگفت دوستت دارم و ..‌ ولی خیلی غد و مغروره ...

ببین مردا اگه ۴۰ سالشون هم باشهههه 

باید یاد بدی چیکار کنه! 🙂😂

اگه یه روزی برگشت قشنگ ادبش کن که تکرار نکنه! 

اما اما

اگه دیدی خیلی داره قهر طولانی میشه !

تو رنگ بزن بهش ! 

حالا چرا ؟ 

فردا ببخشید زبانش کوتاه میشه!

خانوادش از بچه بازی پسرشون شرمنده میشن

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بزار قهر کنه حتی یسال طول کشید اگ دیدی سراغتو نگرفت قشنگ بگو بیا جداشیم شما هیچ پیامی نده اتفاقا بگر ...

مشکلم اینه ک نمیتونم خیلی استرسی هستم واقعا این چند روز مدام حالم بد بود اصلا نمیتونم فکر‌و خیال نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا واسه همین چیزاست که میگم دوران قبل از عقد طولانی کنین نه بعداز عقد به مدت طولانی باشه عقد دیگه زن وشوهرین معنی نداره که ازهم دوربباشین دور بودن واسه قبل ازعقد نه بعداز عقد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

فقط میدونم اگه عزت نفس نداشته باشی یک عمر باید منت بکشی 

دوبار که الکی قهر کرد و نرفتی منت کشی و مجبور شد بیاد جلو حساب کار دستش میاد ، با نظر بابات موافقم اصلا نشون نده که ناراحتی و چقدر حالت بده اگه بفهمه مرتب تکرار میکنه 

مشکلم اینه ک نمیتونم خیلی استرسی هستم واقعا این چند روز مدام حالم بد بود اصلا نمیتونم فکر‌و خیال نکن ...

عادت میکنی ب مرور بعدمیبینی قوی شدی وقدرت دست تو افتاده تاعقدی درستش کن من تو عقد ب این مسائل دقت نکردم الان هرچی بشه همسرم منو مقصرمیدونه وقهره و من مجبور ب تسلیم  ..اب پاکی الان بریز رو دستش بگو برا مشکل صحبت هست نمیتونی تاهروقت میخوای قهر بمون ...خودتو سرگرم کن قوی باش   تهش شما برنده ای حرف بابات گوش بده واصلا پیگیرش نشو هیچی ..فقط استوری بیرون اینور اونور بزار الکی تا ببینه 

عادت میکنی ب مرور بعدمیبینی قوی شدی وقدرت دست تو افتاده تاعقدی درستش کن من تو عقد ب این مسائل دقت نک ...

اره البته الان نسبت ب قبلا تحملم خیلی بیشتر شده ولی بازم برام سخته 

این ادمی ک من میبینم نمیاد اصلا

آخرش که چی اصلا پا پیش نزار تا اون بیاد ....تکلیف زندگیت رو یکبار برای همیشه مشخص کنه 

تازه اگه من بودم وقتی میومد یا زنگ میزد هم خیلی سرسنگین جوابشو میدادم و ازش توضیح میخواستم ....مجبوری که قوی باشی عزیزم وگرنه یک عمر باید در حال منت کشی و ترس از دست دادن باشی 

نه نیستم دیگه ...

فدای سرت. اگر بودی میتونیتی از حق حبس اشتفاده کنی و راحت طلاق بگیری. الامو دیر نشده. اولویت باید خودت باشی.. گفتن ازدواج کنید تا به ارامش برسبد اما اسنجور که بوش میاد فقط برای تو سردرد بوده  جدا نشی میشه تومور مغزی ودرمانش سخت تره 

اللن فقط خودتی و خودت. با این فکر بری جلو که اره پروسه  جدایی سخت تره.  هر چه پیش اید خوش اید ـچشم باز میکنی  میبینی. دو جین بجه دورت رو گرفته. این شوهر میره قهر های چند صد ساله و ابروت بیشتر تو فامبل میره و هیچ وقت ادمی نیست که حمایت عاطفی کنه ازت ـو تمام مهحونی ها تنهایی جون اقا جص کن هر روزه ش 

اللن تو زندانی و. میتونی فرام بگیرری و ازاد بشی. اما اگر همینجور پیش بری  درخواست فرجامت هم اثری نداره. میری یه زندان با حکم حبس ابد اونم تو سلول انفرادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هوووووف آره کاش تموم میشد زودتر 😭😭😭

دیدی اثر نمیکنه و عین خیالش نیست. برودرخواست مهربه بده.. بگو مهرم حلال جونم اراد ـاین دندون لقو بکن بنداز دور 

ازداوج میکنی که تکبه کنی به یه ورد هم حماست عاطفی داشتی باشی هم مالی هم اعصاب و روانت ارامش داشته باشه ـاین ادم. ادمی نیست که بتونی راحت تکیه کنی بهش. زیر پاتو خالی میکنه با سر میری تو چاه بدبختی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیدی اثر نمیکنه و عین خیالش نیست. برودرخواست مهربه بده.. بگو مهرم حلال جونم اراد ـاین دندون لقو بکن ...

گاهی همینو با خودم میگم که مهریمو ببخشم و رهاش کنم ... 

ولی این چند سال ک عقد بودم با سختیاش ساختم چون داشت خونه میساخت ... خونه ای که نصفش مهریمه ... زورم میاد این همه سختی کشیدم مهریه رو هم دو دستی ببخشم بهش بره ...