2777
2789
عنوان

عقد هستیم شوهرم قهر کرده و آشتی نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 59 پست
گاهی همینو با خودم میگم که مهریمو ببخشم و رهاش کنم ... ولی این چند سال ک عقد بودم با سختیاش ساختم چو ...

پس اگر حرفای پدرت اثر نکرد و خانواده شم طرفشو گرفتن. برو مهریه ت رو اجرا بزار 

به خاطر چند سال عقد چندین سال پیش روت رو خراب نکن 

عقد برای شناخته حالا فهمیدی ادم مطمعن رابطه نیست. ولش کن بره بغل ننش نازش کنع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا اگه دلتنگ شده بود که سراغی میگرفت نمیدونم همیشه میگفت دوستت دارم و ..‌ ولی خیلی غد و مغروره ...

عزیزم خدا پدرت رو نگه داره اون جنس خودش رو بهتر میشناسه به حرفش گوش کن 

در ضمن از تجربه خودم بگم که همش سعی کردم اولین بار من سرصحبت رو باز کنم ولی هر بار رفتار شوهرم بدتر شد ولی از وقتی که اون قهر میکنه و من کاریش ندارم خیلی اخلاقش بهتر شده و بیشتر قدر میدونه 

فقط امیدوارم خدا بهم توان و صبرشو بده

میده. قدمهای اول سخته.. بعدش که مهرش خورد تو شناسنامه ت مبگی اخیششش راحت شدم از این پرنسس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم خدا پدرت رو نگه داره اون جنس خودش رو بهتر میشناسه به حرفش گوش کن در ضمن از تجربه خودم بگم که ه ...

اره منم بخاطر همین این سری اصلا نمیتونم برم سمتش غرور منم شکسته ... 

میرم با پدرم صحبت میکنم میگم حتی اگه قراره تمومش کنیم بیا زود تمومش کنیم ک راحت شیم انقد خون دل نخوریم 

قرار بود دو سه ماه دیگه عروسیمون باشه 😑

از عمق وجود درکت میکنم امیدوارم هرچی به صلاحته برات پیش بیاد

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
😔😔😔

ننرسسس.. مرگ یه بار شیون یه بار 

مگه کنار گذاشتن به همین راحتیههمین چند روز که قهریم مدام استرس دارم و حالم بده

نذار ادامه داشته باشی 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار