2777
2789
عنوان

ش و م ب و ل نو مبارک

1149 بازدید | 67 پست

دیروز توی باشگاه ورزشی مان، یکی از دوستان که ظاهر مذهبی هم ندارد گفت:«من فردا نمیام، فامیلمون پسرش رو سنت کرده، جشن گرفته!»

و بعد از گفتن این جمله کلی هم ذوق کرد!

با چشمان گرد به زن زل زدم و به او فکر کردم که چطور می تواند بلند شود و به این مجلس مسخره برود و آنجای یک پسر را پاس بدارد؟.

بعد به دختر شانزده ساله ی همین خانم نگاه کردم . دختری که لابد پریود شده و بابت پریود شدن خجالت کشیده و لابد همین خانم به او گفته مراقب باش مردها نفهمند. مراقب باش دایی و عمو نفهمند. خودم برایت نواربهداشتی می خرم، تو نخر. به کسی نگو!

و به تمام مادرانی فکر کردم که در مطب دکتر بابت درد کشیدن پسرانشان به خاطر ختنه گریه می کنند اما هیچوقت پا به پای درد پریود دخترانشان گریه نمی کنند.هیچوقت بلوغ دخترانشان را جشن نمی گیرند....هیچوقت.اما ....

تاکید می کنم مادران! مادرانی که هنوز پسران را عزیزتر از دختران می دانند. کلیشه ای بدتر از این هم مگر وجود دارد؟

#زنان_علیه_زنان_ممنوع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا كه تمام ميشود پدر خانواده ميگويد :

دخترم به مامانت كمك كن و مادر لبخند ميزند و پسر خانواده بدو به سراغ بازي ميرود

و اين صحنه خود ميشود كلاس بزرگ اموزش كليشه ها به كودكان ، دختر ياد ميگيرد كمك به مادر و كار خونه وظيفه ي منه چون دخترم

پسرهم ياد ميگيرد من نبايد حتي بشقاب خودم رو به آشپزخونه ببرم چون پسرم .

همين ميشود كه بعد از يك عمر همان پسر در زندگي مشترك اگر بعد از ظهرهم به خانه برسد

صبر ميكند تاهمسرش هرجا هست بيايد و برايش شام اماده كند و سفره بچيند .

چون ياد نگرفته هركس زودتر رسيد و سرحال تر است ميتواند براي يارش كه خسته و كوفته از راه ميرسد غذا درست كند

همين ميشود كه دختر خانواده وقتي كه ازدواج كرده است ، فرزنداني دارد و شاغل هم هست ، باز انجام تمام كارهاي خانه را آن هم بدون هيچ كم و كاستي وظيفه ي خود ميداند

و در اكثر اوقات هم در اين حجم عظيم از مسئوليت قيد شغلش را ميزند چرا كه در ان صورت بهتر و دست تنهاتر از پس خانه داري بر مي آيد .

بايد ريشه رفتارهايي از اين قبيل كه مردان در خانه دست به سياه و سفيد نميزنند و زنان به جسم و روحشان فشار مي اورند با خستگي و دست تنهايي بازهم خانه و زندگيشان از تميزي برق بزند را در اموزش هاي كودكي شان در خانواده جست و جو كرد.

#روشنک_قاسمی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

وتقعا ختنه سورون خیلی جشن چیپی هست 

منکه جشن نگرفتم ولی براش کادو اوردن.چراش برام سواله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری