2777
2789

بچه ها من این ختم هارو انجام دادم حاجتم نگرفتم هنوز

چله زیارت عاشورا 

۱۴ روز اول ماه قمری ک دوشنبه باشه روزی اول یکی تا روز ۱۴ ام ۱۴ تا واقعه خوندم روش آیت الله بهجت

۴ پنجشنبه به این صورت که پنجشنبه اول یدونه تا پنجشنبه ۴ام ۴ تا یاسین هدیه به حضرت ام‌البنین

۵۱۱۰ بار ذکر یا خالق بدون صحبت با کسی توی مکان مقدس گفتم

۱۴۰۰ صلوات نذر موسی بن جعفر کردم ولی خبری نیست

حاجتم برآورده نمیشه خیلی حیاتیه حاجتم تروخدا یه دعایی چیزی بگید 

چله زیارت عاشورا حق شناس 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته با دوتا بچه از پسش برنمیام

آره سخته ولی شنیدم ردخور نداره🫠

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

اولین تاپیک منو بخون اونجا نوشتم  بخوام اینجا بزارم خیلی طول می کشه

اون چله یاسین که گذاشتم بردار اگه به صلاحت باشه حتما میشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤