2777
2789
عنوان

فقط ده روز وقت دارممممم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 50 پست
بزن تو نت مثلا رژیم ۷ روزه جنرال موتورز میاره واست بعدش ۳ روز مونده رو مجددا از اول بگیر یا رژیم ۱۵ ...

من فقط ده روز تایم دارم آخه 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

همکارم یک رژیمی گرفته بودن نمیدونم اسمش چی بود ولی در عرض ۹ روز ۷ کیلو وزن کم کردن هرچی که حرارت میدید نباید می‌خورد حتی چای و نان ولی مثلا مختار بود سه کیلو سالاد بخوره یا یک هندونه به تنهایی بخوره فقط باید هر غذا و نوشیدنی که حرارت دیده بود رو نمی‌خورد و میگفت اینطوری پاکسازی کبد هم میشه در این نوع رژیم ۳ روز اول سردرد داری که میگن طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

اینی که میگم خودم امتحان کردم تو سه روز سه کیلو کم کردم

اینم بگم این روش رو دکتر کردافشاری تو برنامه طبیب گفته بود تا یک هفته میتونی انجام بدی

اصلا هیچی نمیخوری بجز سیب و مربای به هر دوساعت یکبار تو یک لیوان ابجوش ی قاشق عسل میریزی میخوری

سلام عزیزم اینی که میگم خودم امتحان کردم تو سه روز سه کیلو کم کردماینم بگم این روش رو دکتر کردافشاری ...

سه روز فقط سیببببب؟؟؟مربا به ندارم روزی چندتا مجازه؟

همکارم یک رژیمی گرفته بودن نمیدونم اسمش چی بود ولی در عرض ۹ روز ۷ کیلو وزن کم کردن هرچی که حرارت مید ...

وای عزیزم میشه دقیق برام بپرسی اگه میتونی؟

من فقط ده روز تایم دارم آخه

پس ریاضی یکم کار‌ کن عزیزم اولیش ۷ روزه بود میتونی ۳ روز بعدی رو مجددا ریستارت کنی چون همون ۳ روزش خیلی تاثیر داره بعدش میتونی همین رو فستینگ بچینی مثلا ۱۶-۸

پس ریاضی یکم کار‌ کن عزیزم اولیش ۷ روزه بود میتونی ۳ روز بعدی رو مجددا ریستارت کنی چون همون ۳ روزش خ ...

دارم پیاده روی میکنم اصلا با دقت نخوندم😂😂

شوخی نکنننن؟؟؟؟پوستت شل نشده؟دقیقا چیکار میکردی

من ۱۸ سالمه پارسال گرفتم

از ساعت ۴ عصر تا صبحونه فرداش هیچی چیزی به جز نوشیدنی های بدون کالری نمی‌خوری صبح هم ۸ و ۹ و اینا صبحونه بخور

اون تایم رو ولی زیادی نخور فکر نکن به اینکه چندین ساعت گشنگی می‌کشی که بخوای زیادی بخوری وعده هات نرمال باشه چیزی هم حذف نکن ولی اگه برنجتم کم کنی که عالی میشه

چی بگم والا😐
من ۱۸ سالمه پارسال گرفتماز ساعت ۴ عصر تا صبحونه فرداش هیچی چیزی به جز نوشیدنی های بدون کالری نمی‌خور ...

بعدش پوستت شل نشد؟

همینی بود که گفتم چه سوالی داری بگو ازش بپرسم

برنج و نون و اینا همه حذف بوده؟گوشت و مرغ و تخم مرغ؟یعنی فقط گیاه خاری کرده؟

دارم پیاده روی میکنم اصلا با دقت نخوندم😂😂

آفرین همین ادامه بده عزیزم پیاده روی خصوصا به شیوه اینتروال چربی سوزی زیاده و آب زیاد مصرف کن بیین من شوهرم با همین رژیم ۷ روزه و پیاده روی چون وسطش هم ناخنک میزد هم فهمیدم پیاده روی هم بعضی وقتا پیچونده ۳ کیلو کم کرد یعنی اگه درست رعایت کرده بود ۵ رو کم میکرد واقعا ولی بعدش دیگه مهمه سالم خوری و اینا