شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 410 عنوان کنکوریای 404 یه سواللللل 78 بازدید | 3 پست بچها من تراز کنکور اردیبهشتم ۸۳۰۰ شدمعدل هم شاااااااید ۸۸۰۰ یا ۸۷۰۰ بدهبعد طبق تخمین تراز ها یازدهمم ۱۰۰۰۰ میدهمن ب امید این تاثیر مثبت یازدهم الان زنده ام بنظرتون اصلا تاثیری هم میذاره یا امید واهی دارم 1404/04/20 | 17:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 5877 یه بار ۱۷ درصد یازدهم تراز میگیرن با ۴۳ درصد دوازدهمیه بارم ۶۰ درصد دوازدهمهر کدوم تراز بهتری بده اونو میذارن
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 410 یه بار ۱۷ درصد یازدهم تراز میگیرن با ۴۳ درصد دوازدهمیه بارم ۶۰ درصد دوازدهمهر کدوم تراز بهتری بده او ... یکی به من گفت اگه رتبه پایین ۲۰ هزار باشه اصن انگار تاثیری نداره اما مثلا میتونه رتبه ۶۰ هزار رو بکنه ۵۰ هزاروای خدا کی کابوس کنکور تموم میشه😔
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 5877 یکی به من گفت اگه رتبه پایین ۲۰ هزار باشه اصن انگار تاثیری نداره اما مثلا میتونه رتبه ۶۰ هزار رو بکن ... نمیدونمولی اینو تو کانال سیب ترش خوندم مدیر مدرسمونم بهم گفتیاکل دوازدهمت تاثیر داره یا اونطوری که بهت گفتمباید ببینن کدوم تراز بهتر میده
شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 410 نمیدونمولی اینو تو کانال سیب ترش خوندم مدیر مدرسمونم بهم گفتیاکل دوازدهمت تاثیر داره یا اونطوری که ب ... اها ممنونم❤️