2777
2789
عنوان

کسایی که تازه گواهینامه گرفتن

269 بازدید | 22 پست

رفقادو هفتس زده اماده برای چاپ چیکار کنم چرا نمیاد الا شده بیشتر از یک ماه مدارکم رفته  راهور و سع ماهه قبول شدم بخاطر ی مششکلی اموزشگاه نفرستاده بود الا یک ماه بیشترفرساده دو هفتس ک میزنه اماده برای چاپ بنظرتون چقدر دیگع طول میکشه. بیاد گواهینامم هم برهدست پست میرم از پست منطقه میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیر شو ننه جان.مبارکت باشه🌹

کجا پیگیری کنم. ب هر شماره ای که پیدا کردم زنگ میزنم میگه در شبکه نیست از 118گرفتم بازم میگه موجود نیست از 198گرفتم موجود نیس بازم اون شماره هایی ک بهم میدن. ممنونم♥️

ماشین لازم دارم خب بدون گواهینامه نمیزارن ک بشینم

گواهنامه هم داشته باشی تا ۳ماه یکی که چند ساله گواهی نامه داره باید کنارت باشه وگرنه پلیس نگه داره جریمت میکنه بعدم این همه آدم بدون گواهینامه رانندگی میکنن مهم بلد بودنه

گواهنامه هم داشته باشی تا ۳ماه یکی که چند ساله گواهی نامه داره باید کنارت باشه وگرنه پلیس نگه داره ج ...

خب همونم مهم نیس گواهینامه دار زیاد دارم کنارم ک باهام بیان مهم اینه خودم داشته باشم