2777
2789

بخاطر اینکه بابام هیچ جاا نمیبره شدم راننده مامانم

الان بخاطر مراسمی اوردمش شهرستان با یه همسفر دیگه

دوروزه اینجاییم هرچییی همسفر بگه اجرا میشه

حتی یک بارم نرفتیم رستوران یه اصرار همسفر رفتیم فست فودی هی گفت عالیههها انقد بد بود مسموم شدم

محیط جایی که هستیم به شدتت آلوده هست

حتی دستشویی هم سختم برم

امشب گفتیم خب کباب بخریم همسفر  گفت نهههههه 

باید دمی گوجه بخوریم😑گریم گرفته

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسفرو یه مسافرخونه جا بزارین بدوئه دنبال باشین حساب کار دستش بیاد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

متاسفانه چون ویلا ایشون مامانم دیگه تابع ایشون

خب بگو دلم کشیده بروبخر حالا که ویلا اوناست برا اونم بخر ازقبل نگو میخری

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
همسفر و میزارم همونجا سوار ماشین میشم و بر میگردم😂😂😂😑😑😑 جدا از شوخی میدونم چی میگی

خیلی حس بدیه

حتی گفتم امشب برگردیم خونه مامانم گفت نههه جاده شلوغه

فردا برگردیم

کاربر قدیمی ام💚نان خدا میخوریم و فرمان شیطان میبریم🙄