2777
2789

قطعا اقتصاد وگرنه این همه تو همین نی نی سایت که دوست دارن ازدواج کنن

و ناعدالتی توی ازدواج 

حلقه ی ازدواج رسما حکم قلاده رو داره برای خانوم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیم قبلاها یخورده مردم خجالت میکشیدن واسه گفتن کلمه دوست دختر و دوست پسر ولی الان ازدواج سفید و دوست دختر دوست پسر خیلی باب شده بین جوان ها و به ازدواج و مشکلاتی که داره کمتر فکر میکنن

قدیم قبلاها یخورده مردم خجالت میکشیدن واسه گفتن کلمه دوست دختر و دوست پسر ولی الان ازدواج سفید و دوس ...

به نظر منم دلیل اصلی همین هست

وقتی بدون دردسر به خواسته شون میرسن

میگن چرا خودمون زیربار مسولیت قرار بدیم.

متاسفانه.

درحالی که قطعا ازدواج خوب قابل مقایسه نیست.

و اینکه این رابطه ها حرام و در حرام هم خیری نیست

آقا هستم

ملاک ازدواج برای پسرا و دخترا عوض شده

چندتا پسر دیدم رفته بودن خواستگاری دنبال دختری می گشتن که حتما لاک زده باشه یا آرایش داشته باشه

دخترا هم دنبال کسی هستن که از همون اول همه چیز داشته باشه

پسرا به شدت مغرور و ظاهر بین شدن اگه دختری نخواد هزار قلم آرایش کنه به چشمشون نمیاد

۱:دخالت خانواده ها که باعث داغون شدن زندگی بقیه شده جوونا دیدن و از ازدواج فرارین

۲:وضعیت رفتار آقایون ازدواج کرده با خانوماشون هر مجردی رو نگران می‌کنه واز ازدواج فراری

۳:قدر نشناسی خانواده همسر از زنی که یک عمر به پای زندگیش سوخته و ساخته از آخر با بی عدالتی وبی انصافی کنار گذاشته شده رو هر مجردی که این وضعیت رو دیده از ازدواج ترسیده

۴:بی عدالتی

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘