2777
2789
عنوان

قرص اسنترا خوردم بعد

77 بازدید | 13 پست

حدود دو هفته ست دارم میخورم همش بغض دارم نمیتونم بلند حرف بزنم نمیتونم گریه کنم همش به غمی تو دلمه.حتی نتونستم ب شوهرم بگم بچه الکی نزن😭نمیدونم چم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر خود خوردم یکی از اشناهام میخورد گفت خوبه واسه استرس

هیجوقت سر خود نباید مصرف کنی اعتیاد آوره عزیزم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

منم سر خود خوردم یکی از اشناهام میخورد گفت خوبه واسه استرس

خیلی کار اشتباهی کردی سر خود مصرف کردی نمیخوام بترسونمت ولی دکتر برو اعتراف کن پیشش برات یه دوره ای بنویسه تا ترک کنی 

هیچ وقت یک دفعه ای قطع نکنن

نصفه ۵۰

فقط از فردا یک چهارم قرص صبح بخور یک چهارم شب 

یک هفته اینو ادامه بده 

و چند روز بعد  فقط یک چهارم یعنی با دوز  12.5 ادامه بده 

و نزار بیشتر از یک هفته طول بکشه وقت دکتر بگیر

خب دوزت زیاد نیست اگه دو هفته رو هر روز خوردی به هیچ عنوان یک دفعه ای قطع نکن من خودم تجربه داشتم خی ...

اخه میگن بعد دو هفته اثر میکنه بخورم یه کم شاد واروم بشم همیشه استرس دعوا شوهرم دارم بچم بزنه

اخه میگن بعد دو هفته اثر میکنه بخورم یه کم شاد واروم بشم همیشه استرس دعوا شوهرم دارم بچم بزنه

ببین من سه ساله مصرف میکنم فقط بهت زندگی عادی میده و ناراحتی ها کم روت اثر می‌زاره ولی ترکش خیلی سخته ادامه بدی باید تا آخر عمرت بخوری