2777
2789
عنوان

قرص لاغری ادیوس گلد طلایی

48096 بازدید | 149 پست

من قبلا هم یه دوره مصرف کردم . اشتها کامل کامل کم میشه در حد صفر من یه کوچولو تو خونه ورزش میکردم 20 کیلو کم کردم عوارضی هم ندیدم فقط اب زیادبخورین ک دهنتون خشک نشه

حالا بعد دو سه سال میخوام مصف کنم 

کسی به تازگی مصرف کرده؟؟؟؟

اصلش از کجا گیر میاد ؟؟؟؟؟؟

تورو خدا راهنماییم کنید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابستون از یه گروهی خریدم ۲ کیلوو هم بیشتر کم نشدم چون با اینکه اشتهام کم شده بود اما هنوز اراده ...

حتما اصل نبوده بخدا از من شکمو تر نیس هیج وقت از گشنگی غذا نحوردم همیشه وله خوردن داشتم ولی ادیوس اشتهام صفر کرد

حتما اصل نبوده بخدا از من شکمو تر نیس هیج وقت از گشنگی غذا نحوردم همیشه وله خوردن داشتم ولی ادیوس اش ...

گفتم اشتهام خیلی کم شد اما دوس داشتم بخورم

اول باید اراده باشه بعد قرص و چیزهای دیگه

من جدید خوردم 

راضیم. اشتها صفر اما ورزشم میکنم خیلی روزی حداقل سه کیلومتر راه میرم حتی تو خونه. 

شمارشو دارم. تو تل گ رام بزن فامیلیشو نمیدونم 

اما اصله روی قوطیش بارکد که زدم سبز نشون داد 

09334394941

هیچکس رو قضاوت نکنیم