2777
2789
عنوان

قرص لاغری ادیوس گلد طلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 48098 بازدید | 149 پست
سلام اقا نمایندگی اصلیش قشمه ‌من از اونجا گرفتم ۳۰۰هزار ادیوس گلد بارکد حرارتی هم داره اصله اصله همه ...

سلام مرسی واقعا من از اونجا سفارش دادم واقعا قرص هاش اصل بود منم تا حالا ۸کیلو کم کردم واقعا بینظیره ممنون از راهنماییت منم واسه بقیه دوستان شماره رو میزارم که کسی خواست خرید کنه۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام مرسی واقعا من از اونجا سفارش دادم واقعا قرص هاش اصل بود منم تا حالا ۸کیلو کم کردم واقعا بینظیره ...

سلام خدمت عزیزان بچه ها من با این شماره ای که سحر خانم گذاشته بود تماس گرفتم و یه بسته ادیوس گرفتم پنج روزه دارم مصرف میکنم و بچه ها کاملا اشتهامو بسته ومیل به غذا ندارم و احساس سبکی میکنم فقط خیلی تشنم میشه و اب میخورم خواستم بدونم ایا این طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی واقعا من از اونجا سفارش دادم واقعا قرص هاش اصل بود منم تا حالا ۸کیلو کم کردم واقعا بینظیره ...

ممنون ازت سحر جان بابت راهنماییت من از یه سایتی ادیوس گرفتم ۱۷۰هزار تقلبی بود و هیچ اثری نداشت ولی با این شماره ای که گداشتی تماس گرفتم ویه بسته ادیوس سفارش دادم که خیلی خوبه و کاملا اشتهامو کور کرده بچه ها هرکی خواست ادیوس اصلی بگیره با اون شماره ای که سحر جان گداشته تماس بگیره ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

ممنون ازت سحر جان بابت راهنماییت من از یه سایتی ادیوس گرفتم ۱۷۰هزار تقلبی بود و هیچ اثری نداشت ولی با این شماره ای که گداشتی تماس گرفتم ویه بسته ادیوس سفارش دادم که خیلی خوبه و کاملا اشتهامو کور کرده بچه ها هرکی خواست ادیوس اصلی بگیره با اون شماره ای که سحر جان گداشته تماس بگیره 09378310919

سلام اقا نمایندگی اصلیش قشمه ‌من از اونجا گرفتم ۳۰۰هزار ادیوس گلد بارکد حرارتی هم داره اصله اصله همه ...

سلام بابت راهنماییت ممنون منم با اون شماره ای که گذاشتی تماس گرفتم ویه بسته ادیوس سفارش دادم و میشه گفت اصلی بود و راضیم چون تقریبا پنج روزه مصرف میکنم و هیچ اشتهایی ندارم و اشتهام در حد صفره و فقط اب زیاد میخورم ایا این طبیعیه؟

سلام بچه ها من از نمایندگی مهاباد ادیوس گرفتم واقعا عالی بود و خیلی خوب جواب داد قیمتشم خوب بود و ارزونتر ازهمه جا حساب کرد شمارشو میزارم کسی خواست استفاده کنه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام دوستان،راستش من قرص ادیوس رو خریدم البته از نمایندگی مهاباد،ولی نزدیک دو هفته شده که استفاده میکنم روزی دو قرص، ولی اشتهام کم نشده، تازه گشنمم میشه. کسی مثل من بوده که به من کمک کنه چکار کنم

سلام دوستان،راستش من قرص ادیوس رو خریدم البته از نمایندگی مهاباد،ولی نزدیک دو هفته شده که استفاده می ...

حتما بدنت استپ کرده چند روزی مصرف نکن بعد دوباره شروع کن 

من ۹۰۰هزار دادم دارو انگار پولمو ریختم دور تا اینکه از همین نی نی سایت یه نفر شماره نمایندگی مهاباد رو گذاشته بود ازش خرید گردم واقعا داروش اصلی بود و۹کیلو کم گردم وخیلی راضی بودم گول تبلیغات اینجارو نخوردید اینم شمارش اسمشونمیدونم یه اقایی بود ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من ۹۰۰هزار دادم دارو انگار پولمو ریختم دور تا اینکه از همین نی نی سایت یه نفر شماره نمایندگی مهاباد ...

سلام منم با اون‌شماره ای که گذاشتی تماس گرفتم و یه بسته ادیوس گرفتم و اصلی بود ومنکه تا حالا مصرف کردم راضی هستم وروز ۶تقریبا ۲کیلو وزن کم‌کردم

💪اگر از همه روش های لاغری ناامید شده اید ما به شما قرص های لاغری ادیوس و ایزی اسلیم را پیشنهاد میکنیم 👌

💯👌مطمئن باشین که از تاثیر این قرص های فوق العاده در همان روز های اول شگفت زده میشوید

✅رضایت مشتریان از این قرص به گونه ای است که بعد از استفاده از این قرص ها هیچ قرص دیگری را قبول ندارند

⬅️پس تا دیر نشده واسه نوروز ۹۸ شروع کن

فقط کافیه با شماره 09186425348تماس بگیرین یا دایرکت پیام بدی❤️😘.

خانم عابدی