2777
2789

من بعداز۵سال باردارشدم تنبلی تخمدان داشتم ویکبار قبل ازپسرم دوقلوهامو توماه شش بارداری ازدست دادن رحمم دوشاخ بود باید جراحی میکردم جراحبش پروسه ی سختی بود دوبارجراحی شدم چون اگه جراحی نمی کردم دوباره بچه دارمیشدم زایمان زودرس میداد ازطرفی تنبلی تخمدان هم داشتم باید دارومبخوردم طوری شد که جاریم که دوسال هم بعدازمن ازدواج کرده بود زودترازمن بچه دارشد دوروبریام همه بچه دار شده بودن ومنم توخلوت خودم با مامانم و خواهرم دردودل میکردم بچه هامو ازدست داده بودم خیلی دلم شکسته بود ولی خب پیش همه تظاهرمیکردم که اصلا ازاین قضیه ناراحت نیستم وسنم کمه واینا تااینکه جاریم زایمان کرد رفتم ملاقاتش هم برا خودش وهم برای نی نیش آرزوی سلامتی کردم شبش که اومدم خونه بی بی چک زدم دیدم مثبت هیچوقت یادم نمیره ازشدت خوشحالی هم من وهم همسرم گریه کردیم خیلی لحظه نابی بود حس کردم خدا همیشه هوامو داره ایناروگفتم بدونی که خدا همیشه حواسش بهمون هست انشاءالله بزودی زود دامن شما و همه منتظذاسبز بشه توکلت بخدا عزیزم😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 5سال بود همه کاری کردم حتی اذر ماه هم ای وی اف کردم که جوابم منفی شد و پریود شدم.

اما ب خواست خداا بعد ای وی اف منفیم دیگه پریود نشدم که رفتم دکتر ببینم علت پریود نشدنم چیه(چون سابقه عقب انداختنم داشتم و قبلش ن تست دادم ن ازمایش خون)

سونو رو که انجام داد گفت حامله ام و قلبشم خداروشکر تشکیل شده

هیچوقت ناامید نشین از خداا

خدا خیییلی مهربونه

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

دوستان گلم انشاالله به زودی یه کوچولوی ناز بیاد بغلتون. از خدا میخوام انشاالله به زودی خبر بارداریتونو بدید. من ۸ سال ازدواج کردم. دیگه خسته شده بودم مخصوصا از سوال کردنای دیگران. دعا کنید پرنسس منم انشاالله سالم دنیا بباد.

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

منم ۷ ساله منتظرم بعد آی وی اف طبیعی باردار شدم سقط شد😥😥سه ماه از سقطم میگذره همسرم ضعیفه خودم ذخیرم پایینه

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
من بعداز۵سال باردارشدم تنبلی تخمدان داشتم ویکبار قبل ازپسرم دوقلوهامو توماه شش بارداری ازدست دادن رح ...

وای عزیزم منم اشکم جاری شد. 

بعد از پنج سال. من دو سال شده دارم دیونه میشم

خدایا شکرت
خدا خیلی دوست داره. ولی منم به هیچ وجه ناامید نمیشم

همینکه ناامید نمیشی خیلی کمکت میکنه

ان شالله شمام ب زودی زود باردار بشین و بیای خبرشو بهمون بدی.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
منم ۷ ساله منتظرم بعد آی وی اف طبیعی باردار شدم سقط شد😥😥سه ماه از سقطم میگذره همسرم ضعیفه خودم ذخی ...

چون طبیعی باردار شدی دوباره میشی گلم تولکت به خدا باشه

خدایا شکرت
وای عزیزم منم اشکم جاری شد.  بعد از پنج سال. من دو سال شده دارم دیونه میشم

فدات عزیزم خدابزرگه گلم امیدت بخدا باشه اگه قابل باشم برات دعا میکنم بزودی زود دامنت سبزبشه ناامیدنشو وروند درمانتو برو جلو با روحیه وپرامید

دوستان گلم انشاالله به زودی یه کوچولوی ناز بیاد بغلتون. از خدا میخوام انشاالله به زودی خبر بارداریتو ...

ایشالله عزیزم  خدا به همه بچه سالم بده. شما ای وی اف کردی

خدایا شکرت