2777
2789

من هم این ماه هشتمین ماه اقدامم هست من هم دیر ازدواج کردم اما خداروشکر خودم مشکلی ندارم اما همسرم کم تحرکی داره دوماه پیش رفتیم آزمایش اسپرم داد خیلی زیاد کم تحرکی داشت یعنی کلاس آ و کلاس ب با هم 10 درصد شد ....رفتیم سونوگرافی گفت واریکوسل گرید دو داره دکتر دارو داد تا دو ماه مصرف کنه بعد بره دوباره آزمایش بده ....داروهارو راس ساعت میخورد خودم هم براش معجون هفت مغز با عسل درست میکردم و هر روز صبح یک قاشق میخورد عرق کاسنی و عرق خارخاسک هم براش گرفتم و به محضی که تموم میشد دوباره میخریدم و میخورد ماه اول که 11 بهمن بود بی نتیجه بود خیلی غصه خوردم اما دیگه دست من نبود از ماه بعد شنیدم قرص آفرودیت هم خوبه البته بیشتر برای مردهایی که نعوذ ندارن اما همسر من این مشکل و نداشت ولی این قرص برای مدت طولانی در تحرک اسپرم تاثیر داشت همسرم هم اگه من چیزی بگم مخالفتی نمیکنه و میخوره فقط تنها ایرادش این بود که نیاز جنسیش زیاد شده بود و یکم من از این بابت اذیت شدم اما اخم به ابرو نیاوردم برای خودم هم قطره ویتاگنوس گرفتم و خوردم و از روز 21 پریودی دمای بدنمو هم چک کردم دیروز قرص های همسرم تموم شد و عصر رفتیم آزمایش اسپرم داد دوستان باورتون نمیشه تحرک اسپرم از 10 درصد به 46 درصد رسیده بود تما گزینه ها به طور عجیبی رو به بهبودی رفته بود مورفولوژی که قبلا 53 بود شده بود 60....قدرت عدم نفوذ قبلا 7 بود که خیلی بالا بود و نرمالش بین صفر تا یک هست این دفعه شده بود 1.3 یعنی قدرت نفوذ کردن اسپرم در تخمک به طرز عجیبی بالا رفته بود....پریودیهای من معمولا 28 روزه هست الا روز 30 پریودی هستم و هنوز پریود نشدم تا امروز هم که دمای بدنمو چک کردم هنوز پایین نیومده بود

ذخیره پایینه یعنی چی؟؟!!

یعنی در شرف یائسگی یعنی تخمکای با کیفیت نداری

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم این ماه هشتمین ماه اقدامم هست من هم دیر ازدواج کردم اما خداروشکر خودم مشکلی ندارم اما همسرم کم ...

انشااله میایی خبر خوش میدی بهمون

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
ایشالله عزیزم  خدا به همه بچه سالم بده. شما ای وی اف کردی

نه عزیزم طبیعی باردار شدم. البته من پری هام نا منظم بود هر دو سه ماه یکبار. یه سری تو پری و بعد از پری با عنبر نسا خودمو دود دادم ماه بعد سر موقع پری شدم.دوباره همین کارو تکرار کردم دفعه بعد ۴ روز زودتر شدم باز دود دادم که همون ماه باردار شدم. خودم فکر میکنم تو بارداریم تاثیر داشت.

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
انشااالله زودی به حاجتت برسی. خدا بزرگه. چند سالته استارتر؟

۲۳. نوزده سالگی ازدواج کردم. نمیگم دیر شده مبترسم هیچ موقع مامان نشم. چون شوهرم اسپرمش تو منی صفره

خدایا شکرت

دوستان واسه منم دعا کنین.یه ساله منتظرم.ولی پیارسالم بعد شش ماه اقدام ماهی ک اصلا بهش فکر نمیکردم باردار باشم حامله بودمو متاسفانه سقظ شد و گفتن بارداریه شیمیاییه.تورو خدا طعا کنین روزای سختیه

میشه واسم یه صلوات بفرستین این بار بچمو صحیح و سلامت بدنیا بیارم🤲
۲۳. نوزده سالگی ازدواج کردم. نمیگم دیر شده مبترسم هیچ موقع مامان نشم. چون شوهرم اسپرمش تو منی صفره

الکی استرس و ترس نداشته باش.
الان همه چی راه درمان داره.
ببین اینجا اکثرا همینو میگن و واقعا هم درسته وقتی بیخیال باشی بهش فکر نکنی یعنی استرس نداشته باشی و ذهنت آزاد باشه راحتتر باردار میشی.
تجربه ثابت کرده