2777
2789

کف چرا با پیج فیک اومدین شما بودین خودتون چطور رفتار میکردیم گفتم کف دارین ولی من چاره نداشتم 

گفت نمیشناسمتون..

یکم حرف زدیم بعد فرداس دیدم پیام داده قلبم اومد دهنم از ذوق 

دیدم نوشته که یه پیج فیک بازم فالوم کرده اونم تویی توروخدا 

گفتم نه والا من نیستم گفت حتما؟

گفتم من نیستم 

گفت میتونی برام پیدا کنی گفتم سعیمو میکنم ..

بعد گف خدا حفظت کنه یه وایببببیییی داد بم 🥲🥲

بعد گفتم نتونستم فلان گفت مهم نیس ممنونم فلان 

بعدش تموم کردیم رفت بدون اینکه حسمو بگم بدونه کی ام گفت تو فیکی🥺💔

این داداش دوستمه نمیتونم فالو کنم دوستم میبینع 

هر چند داداشش منو تا حالا ندیده و نمیشناسه

الان یادم افتاد باز ..

کاش جور میشد کاش چیکار کنم الان میخواممم بفهمه بدونه چهار ساله منتظرم 

خیلی کار بچگانه ای کردی خودتو سبک نکن

کار بچگونه ؟

وقتی هیچ راهی نیست و چهارساله بدون اینکه ازم خبری داشته باشه بهش فکر کردم دوسش داشتم ..

صبر تا کی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار بچگونه ؟وقتی هیچ راهی نیست و چهارساله بدون اینکه ازم خبری داشته باشه بهش فکر کردم دوسش داشتم ..ص ...

خب اشتباهت اینجاس که یه طرفه بعش فکر میکنی الکی برای خودت خیال پردازی میکنی خودت باور میکنی  با پیج فیک پیام دادن هم کار بچگانه ایه 

اگه ام خودتو معرفی کنی بهش اعتراف کنی بازم احتمال رابطه زیاد نیس  اما حداقل تکلیفت مشخص میشه 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

خب اشتباهت اینجاس که یه طرفه بعش فکر میکنی الکی برای خودت خیال پردازی میکنی خودت باور میکنی با پیج ...

درسته باید خودم می‌بودم..

ولی آخه میترسم به خواهرش بگه همه بدونن.

نمبخوام بدونن 

درسته باید خودم می‌بودم..ولی آخه میترسم به خواهرش بگه همه بدونن.نمبخوام بدونن

ببین من خودم تجربه همچین احساسی رو دارم اگع تو ۴ سال دوسش داری من ۸ سال دوسش داشتم بعدش فهمیدم تو همون روزا اون دوست دختر داشته برای خودش زندگی میکرده من الکی الکی غصه خوردم اون منو محترمانه رد کرد خیلی خیلی حالم بد شد قشنک مرده متحرک بودم اما بازم از اون بلاتکلیفی بهتر بود عشق یه طرفه واقعا زهره همون امیدی که بهت حس زندگی میده یه روز خفت میکنه 

از من میشنوی بهش بگو اگه خیلی بد میشه اگه بگی کلا فراموشش کن الکی رویا پردازی نکن شکست میخوری 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

نه نمیشه

پس باید جرعتشو داشته باشی که بهش اعتراف کنی اگه قبولت کرد که خدارو شکر اگرم نه که اصلا برات مهم نباشه ولی در هر دو صورت بهش بگو دوست ندارم فعلا کسی متوجه بشه🦋

..