دو هفته پیش بخاطر مسائل جنگ و اینا استرسی شد قبلانم بود همیشه خدا استرس و اعصابش ضعیف بود زد ب معده کوفتیش بی اشتها شد لب بهیچی نمیزد تا بد و بدتر شد بی اشتها همش ضعف داشت خوابآلود گوشه گیر همش میگف حس تو دست و پاهام نی یک هفته تو خونه افتاد تا یک هفته بعد یک هفته خوب خوب شو مامانش و خاهرش وقت دکتر اعصاب و روان گرفتن براش گفتن این حتما عصبیه زده ب معدش بالاخره فرستادن دکتر گفتن افسردگی فصلی داره سرتر الین ۵۰ میخوره الان نزدیک سه روزه باز معده درد شده بی اشتها مث مرده فقط یجا میشینه سرش تو گوشی انگار ن انگار منو بچه ها آدمیم یه کلمه حرف نمیزنه از صب میگ حس ندارم همش خوابیده خستم بقران از مریض داری قبل اون بچم از دندون درد شب و روز برام نزاشته بود الان شوهرم چیکارش کنم فردا باید بره ازمایش کل میفهمن چشه آخه ک اینطوری معده درد میشه و بی حس و حال
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو همین وضعیتم دست خودم نیست حالم بده دلم میخواد همس گریه کنم دست و پاهام بی حسه اشتها ندارم به شوهرمم کاری ندارم که بخواد بگه حوصلمو سربردی توام بزار به حال خودش
هفته ای چند مرتبه بچه هارو بزار خونه ی اقوام . تنها باشید بهش آرامش و فضای صحبت و درودل بده، مسائل و مشکلات باز کنید و درنهایت براشون کم کم راه حل پیدا کنید. تلاش و زحمت لازمه و زمان میبره