2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی بهتره 

منم دارم دکوراسیون داخلی  خونه م رو انجام میدم 

قبلا به رنگ طوسی علاقه زیادی داشتم ولی دو سال که گذشت احساس کردم رنگ طوسی روحیه م رو خراب کرده و فضای خونه هم سرد نشون داده میشه 

بنا به دلایلی مجبور شدم خونه رو عوض کنم الان کلا از رنگ طوسی استفاده نمیکنم بیشتر رنگ سفید و بژ  و کرم نسکافه ای رو دوست دارم

ا گر تو‌هین نمی کنید باید بگم تی وی و ال تو طراحی د اخلی جدید از مد ا فتاده

پس چی مد هست عزیزم 

منم خیلی خوشم نمیاد ولی نمیدونم چ کنم برای دیوار تلویزیون 

یعنی همینجور ساده بمونه ؟ 

۲

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

نه گلم محترم نظرت خوب یعنی میز تلویزن مثل قبل

❤️ 

من طر اح‌داخلی نیستم ولی تو چندین پی د اخلی و‌خارجی دید م می ن دمده هست 

تو ا ینستا یو‌تیوب و پینتر ست نگا ه کنید با توجه به سلیقه تون حتما خیلی چیز ها هست 

❤️ من طر اح‌داخلی نیستم ولی تو چندین پی د اخلی و‌خارجی دید م می ن دمده هست تو ا ینستا یو‌تیوب و پینت ...

خوب تی وی وال هست همش حالا یا ساده یا قاب بندی سا با سنگ و ترنوال یا کناف