2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدن با کسی که سرکوفت نزنه و سرزنش نکنه ، فقطم تراپیست و هوش مصنوعی اینطوری هستن

دوش بگیر

ذهنتو خالی کن

افکار بیهوده رو بریز دور

کتاب بخون

پیاده روی

ورزش از یوتیوب هم خیلی خوبه حتماامتحان کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یک راه شم اینه که به دنبال آرامش ذهن نباشی!!!!!!!!!!!! ذهن هیچ وقت آروم نمی گیره هر چقدرم تلاش کنی بیشتر آشفته میشه تنها راهش اینه که فریبش بدی. یعنی هر چی بهت میگه بهش یه جوابی بدی. یا بهتر از اون ناظر و شاهدش باشی ناظری که افکار و فقط تماشا میکنه بدون قضاوت و تعبیر و تفسیر. بزار افکار بیان و برن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اصلا اینطوری نیست!

پس شما اصلا با معنی مدی تیشن آشنایی ندارین. مدی تیشن از واژه ی مدیکال به معنی داروست. اول کار اگه درست انجام بدی بیشتر آشفته میشی چون افکار از زیر می آن بالا افکار منفی ولی به مرور بعد سالها اونا محو میشن

چطوری اون وقت

مثلا وقتی خاطره های تلخ یا اشتباهات یا نگرانی های غیر منطقی میاد بالا قشر جلویی پیشانی رو فعال کنی با برگشتن به لحظه حال و توجه به محیط

یه رنگ رو مشخص کن برای خودت و توی محیط سه بار اون رنگ رو پیدا کن

سه صدایی که میشنوی رو مشخص کن

سه تا چیز مختلف (زبر نرم و..) رو لمس کن

قشر جلویی مغز و حالت منطقی فعال می‌شه و هیپوکامپ متعادل میشه 

این فقط یکی از چندین راهشه

آه فیزیولوژیک بکش بعد نفس عمیق تا اعصاب پاراسمپاتیک بدنت تحریک و فعال بشنبا دهان بسته بگو اوووم لرزش ...

چه راهکارهای خوبی دادید از امروز انجام میدم..ممنونم

من خیلی از ادم های اطرافم رنج میکشم مدام میان تو ذهنم حتی اگر مال چندسال قبل باشه اون موضوع 

بخاطر همین میخام ذهن اگاهی کنم اون افکار برن

🌙

واقعا؟ من به ندرت انجام دادم و خوب بوده

عزیزم اول اینکه در مدی تیشن به دنبال هدف خاصی نباش. مثل غذا خوردن عادت کن. بعدم اینکه تمام بزرگان و مولانا می گن اگه موقع مدی تیشن درد نیاد. اشکت در نیاد پس درست انجام نمی دی. باید زخم هات دهان باز کنن تا شفا پیدا کنی. حافظ میگه. مقام عیش میسر نمی شود بی رنج/بلی به حکم بلا بسته اند عهد الست. وقتی به این لحظه بلی میگی مدی تیت می کنی می ای این لحظه بلا و درد و رنج ها بالا می آد که البته بالا می آد تا ما روانم ن سالم بشه و شفا پیدا کنیم

چه راهکارهای خوبی دادید از امروز انجام میدم..ممنونممن خیلی از ادم های اطرافم رنج میکشم مدام میان تو ...

اره جواب میده

بعد که یه کم بدن اروم میگیره ممکنه یه پرش های ریزی تو بدن یا یه دردهای جزئی ایجاد بشه نترسید این همون پس لرزه های تنشی هست که تو بدن ایجاد شده و بدن داره سم زدایی میکنه و فقط تماشاگرش باشید و به خودتون عشق بدید