2777
2789

دیشب توکوچه دیدم ماشینشون بوکسل کردن آوردن پسرشم توکوچه بود گفتن لگنش شکسته الان شوهرم دید استوری گذاشتن که فوت شده اینقد حالم بد شد خدا به هیچ کسی نیاره با ۳تا بچه زنش چی میکشه فردا تشیع جنازه به شوهرم گفتم بریم 

خدا خیر نده به اون کسی که زده فرار کرده بنده خدا پیاده شده زدنش وفرار کرده ماشینی 

خدا بیامرزتش

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد باشه من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو ترافیک خوردم ماشین عقبی یکم رد پلاستیک ماشینم موند رو سپرش ، خسارت کل سپر رو میخواست یکم بحث کردیم ندادم خسارت ، اونم رفت ( تاپیک زدم در موردش ) راستش ترسیده بودم اومدم خونه یه هفتس عذاب وجدان دارم که کاش پول کل سپرشو میدادم فوقش اون به من مدیون میموند نه من به اون ، الان دارم به این فکر میکنم که این شخصی که فرار کرده اون لحظه واقعا چطوری بوده حالش؟ چطوری کنار میاد با عذاب وجدانش؟ اگه خودشو معرفی کنه خیلی بهتر از اینه که یه عمر با عذاب وجدان زندگی کنه چون خیلی سخته ، خدا نصیب هیچکسی نکنه

من آرامش را در آب یافتم💧
روحشون شاد باشه من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو ترافیک خوردم ماشین عقبی یکم رد پلاستیک ماشینم موند رو ...

همین بخدا خودم اصلن دل این کارا نداریم 

خدا از اون نگذره که فرار کرده آه زن وبچه ای این بنده خدا تاابد دنبالشه 

همین بخدا خودم اصلن دل این کارا نداریم خدا از اون نگذره که فرار کرده آه زن وبچه ای این بنده خدا تااب ...

خیلی ناراحت کننده هست ولی اتفاقیه که افتاده ، خدای اون خانم و بچه هاش هم بزرگه

نمیدونم چی بگم واقعا خدا نصیب هیچ بندش نکنه ، ادم گاهی مغزش قفل میکنه من نمیخام قضاوتش کنم و اینکه اون لحظه ترسیده و فرار کرده رو درک میکنم ، اما تا حالا قطعا به خودش اومده و متوجه شده چه اشتباهی کرده ، به هر حال برای من زندگی تو زندان بدون عذاب وجدان خیلی راحت تر از زندگی ازادانه با عذاب وجدان هست ، برای همین بیشتر از خانواده اون اقای فوت شده برای اونی که زده در رفته ناراحتم

امیدوارم اون اقایی هم که من هم خوردم به ماشینش هم اعصابشو خورد کردم منو بخشیده باشه

من آرامش را در آب یافتم💧
خدا به خانواده‌اش صبر بده. خیلی سختِ وقتی کسی اینطور از دست میره. در مورد اون کسی که فرار کرده هم باید به قوانین رسیدگی بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خدا به خانواده‌اش صبر بده. خیلی سختِ وقتی کسی اینطور از دست میره. در مورد اون کسی که فرار کرده هم با ...

اره خداصبرشون بده

حقشه به جزاش برسه انشاالله به این شبای عزیز که پیداش کنن