2777
2789
از شوهرم فردای بعد عقد رفتیم حرم زیارت تو برگشت از حرم پشت چراغ قرمز ی دختر بچه بود گل می‌فروخت همه ...

مثل فیلم هااا رومانتیکه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از گرونی‌های چند سال اخیر، گاهی خودم برای خودم یکی دو شاخه گل میخریدم...

الان دیگه از این قرتی بازیها نمیشه کرد!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

15سالم بود بابام برای مادرم گرفته بود در کنارش برای  منو خواهرمم یدونه گرفته بودهنوز دارمش خشکش کردم 

یدونه هم همین چند ماه پیش گرفتم ی شاخه کل از دوست پسرم 

ذوق مرگ بودم 

ولی خب دارین جدا میشیم

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

بچن دیگه با هر چیز کوچیکی خوشحال میشن و ذوق میکنن❤️من تولدم بود. یکی واسم گل اورد که مشخص بود نو نی ...

نه خدایی این خیلی زشت بود واقعا ناراحت شدم منم 

چه کاری بود کرده چقد زشت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اولین گلی که از یه پسر گرفتم 17 سالم بود. یه دسته گل خیلیی خوشگل بود. واقعا اولینا شیرینن

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

نه خدایی این خیلی زشت بود واقعا ناراحت شدم منم چه کاری بود کرده چقد زشت

کاملا هم‌مشخص بود از قبل دارتش اخه کامل معلوم بود نو نیس🤦🏻‍♀️ولی بازم تشکر کردم چیزی نگفتم

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

کاملا هم‌مشخص بود از قبل دارتش اخه کامل معلوم بود نو نیس🤦🏻‍♀️ولی بازم تشکر کردم چیزی نگفتم

معرفت نشون دادی 

ولی شاید درتوانش همین بوده دیگه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂