2777
2789
عنوان

چرا سیسمونی برا مادر زنه

108 بازدید | 13 پست

چرا جهازه باید پدر عروس بده چرا واقعا

اخرش خونه مال پسره نمیدونم بچع ماله پسره تازه خوده دختره هم مال پسره

الان میگن طلا چی طلا رو داماد میخره 

والا واسه خودشون میخرن بگید ببینم چن نفرتون بدون اجازه همسرتون میتونید انگشتر بفروشید واسه خودتون درواقع مال شوهراتونه اون طلا میدن شما بندازید الکی مثلا 

عروسیم که همه جا نصف نصفه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خداروشکر سیسمونی با خانواده عروس نیست

ولی جهاز ب جز چند وسیله سنگین اصلی بقیه صفر تا صد با عروسه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

من برای پسرم زن گرفتمهمه چیز نصف کردیم  نصف جهاز من خریدم نصف خانواده عروس 

سیسمونی هم همین طور 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ما رسممون نیس هرکی خودش میخره.

کوردی؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ن عزیزم من فارسم.

کوردهای کردستان هم همه چیز با داماده

خوش به حالت بچع مال داماده پس خرجشم باید بده الان ی سیسمونی ساده صدتومنو رد میکنه

بچه مال پدر ومادر نه فقط پسر.خود آقا و خانوم باید سیسمونی  رو بخرن نه کس دیگه ای

وخدایی که در این نزدیکیست