2777
2789

دیگه برنمیگردم  الان چطور درخواست پول از شوهرم بخوام فقط ۱میلیون موقعی داد ک بستری شدم یه میلیون برا انتی سنو داد  جفتم پایین رفتم سنو دادم باید شنبه ببرم نشون دکتر بدم  چطور بگم پول بریزه دلم نمیخواد بهش پیام بدم احمق‌ها بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده پول بزن قراره برم سونو

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

اگه بچه برا شوهرت مهمه

شنبه رفتی دکتر

با گریه برگرد و پیاز داغشم زیاد کن

بگو دکتر گفته اینطوری و اونطوری

استراحت کن فشار بیاد بچه سقط می شه

حداقل از این طریق یکم برای خودت ارامش بخر

حرفی هم شد بگو ای دلم ای دلم

منم اومدم قهر بهش میگم بچت همش بهانه میگیره پول بفرست براش میگه مگه کسخلم پول بفرستم برات . گفتم مرتیکه  کی از تو پول خواست من ی هزاریم از تو نمیخوام من میگم بچت همش بهانه میگیره چقد هی ب بابام بگم پول بده اینو بخرم برا بچت اونو بخرم . همش هر چی میبینه میخاد من چیکارش کنم میگه وقتی اومدی سر زندگیت بعد میدمت گفتمش چ من باشم چ نباشم تو وظیفته ک خرج بچتو بدی برو از هر کی میخوای بپرس ببین کی میگه خرج بچتو کسی دیگه باید بده . ی مغازه پیش خونه پدرمه همچی میاره رفته کلی چی برداشته یعنی ی غوغایی بپا کرد بچه  منم گفتم پول ندارم حالا میگمش پول بفرس قرض بچتو بدم میگه بمن ربطی نداره . واقعا خواسته ی زیادی ازش دارم؟؟ مردم طلاق میگیرن دولت براش ماهانه نفقه میبره برا بچشون . بعد من اومدمه قهر میگه وظیفه من نیس ک خرجی بچتو بدم . منم گفتمش خرجی بچتو نمیدی بیا بچتو ببر . عزیزم من خرجی بچمو میخام ازش ولی بنظرم چون تو برا خودت میخوای تو همچین شرایطی یکم خودخواهانست واقعا میگم انتظار نداشته باش ازش هر دوتون از هم ناراحتین انتظار نداشته باش خرجیتو بده