2777
2789

خودت اعصابت به اندازه کافی خورده میای تاپیک میزنی دونفر باهات همدردی کنن چون تو دنیای واقعی نمیتونی به کسی حرفاتو بگی ، بعد یه عده مریض روحی روانی که معلوم نیست تو چه خانواده هایی بزرگ شدن بجای اینکه یکم زبون خوش داشته باشن و با آرامش راه حل نشون بدن بدتر کاری میکنن آدم پشیمون بشه از تاپیک زدن 

بنده خدا ها عقده هاشونو اینجا خالی میکنن 

مثلاً طرف تاپیک زده میخوام خودکشی کنم ، خب وقتی طرف حتی اسم خودکشی رو میاره یعنی داره بهش فکر میکنه و کم کم این افکار پیشرفت میکنن و کار دستش میدن ، اونوقت یه عده مریض میان کامنت میذارن برو خودکشی کن مارو مسخره کردی کسی که میخواد خودکشی کنه تاپیک نمیزنه مستقیم میره سر اصل مطلب 😏 خاک تو سرتون با این حرفایی که میزنید امیدوارم تو شرایطش قرار بگیرید ببینید چه طعمی داره 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره آره

منم از ی سری جواب ها واقعا نفرت دارم

مثلا طرف درمورد شوهرش گفته ، میگن  این شوهر های آشغال رو از کجا پیدا میکنین!!!!!

بابا حالا ک شده!!  این حرف تو چ کمکی بهش میکنه؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

هیچوقت اونایی که به شوهر یا خانواده اسی فحش میدنو درک نکردم 

حالا اسی شاید از  شوهرش ناراحت باشخ فحش بده شما چتووونههههه 

انواع و اقسام حرفهای زشت میزنن به شوهر طرف

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چون نصف تاپیکا دروغن دلیل نداره واقعا جدیش بگیری

خب اگه نصف تاپیکا دروغه چرا میان وقتشونو صرف تاپیک های دروغ میکنن؟ یه درصد احتمال بدن که طرف داره راست میگه اونوقت چی؟ قرار نیست بین چند هزار کاربر همه دروغ بگن که 

آره آرهمنم از ی سری جواب ها واقعا نفرت دارممثلا طرف درمورد شوهرش گفته ، میگن این شوهر های آشغال رو ...

اینو چرا میگی؟

یارو بچه داره و با شوهرش مشکل داره میان میگن چرا بچه دار شدی ؟

یکی مثل منه بدبخت که بعد از اینکه بچه دار شدم شوهرم صد و هشتاد درجه تغییر کرد و رسماً به یه شغال تبدیل شد خب مگه کف دستمو بو کرده بودم 

اینو چرا میگی؟یارو بچه داره و با شوهرش مشکل داره میان میگن چرا بچه دار شدی ؟یکی مثل منه بدبخت که بعد ...

حرفای میزنن مسخره و عجیب..

خب کمکی نمیتونی بکنی  حداقل ساکت شو

انگار خلق شدن برا سرزنش کردن!!

چرا شوهر کردی  چرا بچه‌دار شدی  چرا چرا چرا

ول کنین دیگه اه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!