حدود ۱۰۰ دارم، طلا کلا ندارم ، وسایل خونه هم مبلام راحتیها در کنارش استیل هم میخوام و فرش ، میز ناهارخوری هم میخوام و یخچال ساید ، همشون جمعا ۱۰۰ میشه، بعد اخلاقم جوریه ک چون وسیله هام باب میلم نیسن خیلی وقته(حدود دو سال)هیچ مهمونی ای نگرفتم ، اما مثلا عوض کنم ، یه دور دو تا خونواده رو دعوت میکنم، یه بار هم دوستامو و شاید یه تولد بگیرم، و شاااید ۴ نفر از فامیلای شوهرمم دعوت کنم ، نصفه هم نمیشه حساب کردم کل ۱۰۰ م رو برای وسایل خونه میخوام ، شوهرمم آزادم گذاشته ، طلا نگیرم تا یکسال دیگه هم نمیتونم بگیرم و باید صبر کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وسیله دست دو نخر . بدرد نمیخوره . مگه وسایل خونه ات چجوریه که مهمون نمیذاری خونه ات ؟
فقط فرش رو دوست ندارم، مبلام راحتی و خوبن اما استیل هم کنارش میخوام ، میز ناهار خوری هم ندارم ، مهمون میان و میرن. اما جلو دوستام دوست ندارم ، دوست دارم شیک تر شه، حالا یخچال رو میتونم نگیرم
مبل استیل و کلاسیک از نظر ظاهری، میزان منبتکاری و ابعاد با هم تفاوت دارند. مبل استیل معمولاً دارای تاج بزرگ، پایههای بلند و منبتکاریهای شلوغتر و پرکارتر نسبت به مبل کلاسیک است، که این امر باعث بزرگتر و مجللتر به نظر رسیدن آن میشود. همچنین، مبل استیل معمولاً از چوب بیشتری در ساختار خود استفاده میکند و در نتیجه سنگینتر و گرانتر است. در مقابل، مبل کلاسیک طراحی سادهتری دارد و منبتکاریهای آن ظریفتر و کمحجمتر است و برای فضاهای کوچکتر مناسبتر است.