2777
2789
دست خودم نیس من کلا خیلی روز تولدمو دوس داشتم که امسال این اتفاق افتاد برام

سال دیگه جبران میکنی.تو که زنده ای.اونایی که جونشونو‌مالشونو‌از دست دادن دیگه قابل جبرانه مگه.اشناهامون خانمو بچش شهید شدن اقاهم دو تا پاش قطع شده.حالا شما یه تولد بوده .چقدر همه چیو بزرگ‌میکنید زندگی واقعا ارزش نداره که با این چیزا انقد جدیش کنید وا بده

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15130617/%D9%86%DBقشنگم‌ میشه این تاپیکو گزارش بزنی🥲البته ...

چرا میخوای تاپیک گذشته مردم رو گزارش بزنی؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

منم‌۲۳ خردادممممم

صبحش بیدار شدم پیام‌های تبریکمو ببینم پیام های جنگ‌و دیدم 💔

من تولد ۱۸ سالگیم بود خیلی برام مهم بود

حتی یه کیک ساده هم‌نتونستم بگیرم

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

شبی که جنگ شد عروسی یکی از بلاگرابود کل اکسپلورم عروسی اش بود همش کامنت ها رو میخوندم ومی خندیدم حقیقتش قشنگ هم میکاپ نشده بود تعجب کرده بودم،یهو دیدم همش اکسپلورم حمله اسرائیل رو میاره دیگه اومدم نی نی سایت دیدم واقعاً حمله کرده تلوزیون رو روشن کردم دیدم چه خبره عذاب وجدان گرفتم آخه شب قبلش با یک افغانی درگیر شده بودم کارما منو گرفت 

خدایا دوستت دارم...

منم‌۲۳ خردادمممممصبحش بیدار شدم پیام‌های تبریکمو ببینم پیام های جنگ‌و دیدم 💔من تولد ۱۸ سالگیم بود خ ...

من عکس و فیلمامو قبلش گرفته بودم ولی اصلا حال و روز خوشی نداشتم 

خیلی وقته دیگه اصلا یادم میره چه روزی تولدمه انقدر سمن دارم یاسمن توش گم شده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

روز تولد خواهرم با شهادت سردار سلیمانی یکی شد تاریخش تو تقویم شده روز مقاومت غصه نداره عزیزم 

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

منم ۲۴بودم خیلی ناراحت شدم که جنگ شد و نتونستم تولد بگیرم

منم ۲۴ خردادم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

خیلی رو این چیزا حساس نشو

من دو سال پیش روز تولدم تو بیمارستان تک و تنها بودم هیچ همراهی حتی نداشتم توی یه شهر دیگه 

تو اوضاعی که حال روحی خیلی بدی هم داشتم

روز تولدم به بدترین شکل ممکن گذشت و البته اینم‌بگم که اصلا تولدمو یادم رفته بود چون اونجا برام مهم نبود دیگه 

بالاخره این مواردم پیش میاد دیگه 

نباید خیلی حساسیت به خرج بدی یا بزرگش کنی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣